16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Εκπαιδευτικό σεμινάριο “Εφαρμοσμένα Θέματα Παθολογικού Γήρατος” από τον Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δήμου Χανίων, στο   πλαίσιο της λειτουργίας του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, πρόκειται να  υλοποιήσει   παράλληλα με τους ενημερωτικούς Κύκλους μαθημάτων, εκπαιδευτικά σεμινάρια για διάφορους  επαγγελματικούς κλάδους .

Η έναρξη θα γίνει την Πέμπτη 14  Φεβρουαρίου 2013 με το  σεμινάριο “Εφαρμοσμένα Θέματα Παθολογικού Γήρατος”, το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, σε φροντιστές ατόμων τρίτης ηλικίας και εθελοντές  υγείας .

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν, είναι:

– Η γνωριμία με την άνοια

– Γνώσεις για την έγκαιρη διάγνωση της άνοιας και τα στάδια της

– Γνώσεις για τους τρόπους συμπεριφοράς  των φροντιστών προς τους ασθενείς με

άνοια

– Φαρμακευτικές θεραπείες

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του  Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, από τις 14 έως τις  16 Φεβρουαρίου 2013, από  την κα  Άννα Παγοροπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών.

Παράλληλα θα συμμετέχει το Κέντρο Ημέρας Alzheimer Χανίων με εισήγηση της Ψυχολόγου Υγείας Κυριακουλάκη Ελιας .

Εγγραφές θα γίνονται έως  τις  14/02/13  στην Κοινωνική Υπηρεσία του ΔΟΚΟΙΠΠ Δήμου Χανίων.   Στους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν Πιστοποιητικά παρακολούθησης.

H είσοδος είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες, δίνονται στα τηλ 28213/41628 -28213/41630.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ