20.8 C
Chania
Sunday, May 12, 2024

Εκπληκτικός “Υπηρέτης Δύο Αφεντάδων”

Ημερομηνία:

Το πιο δυνατό χειροκρότημα και πολύ καλές κριτικές απέσπασε η καλοκαιρινή παράσταση του ΔΗΠΕΘΕΚ υπηρέτης δύο αφεντάδων τόσο για τις ερμηνείες των ηθοποιών όσο και για την σκηνοθεσία.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν και οι συντελεστές της παράστασης δήλωσαν ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα. Η αυλαία ανοίγει και σήμερα Τετάρτη στις 9.30 το βράδυ, στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου.

Η φανταστική, πρωτότυπη  σκηνοθεσία του Γ. Κακλέα, τα παραμυθένια κουστούμια , και το εντυπωσιακό σκηνικό σε συνδυασμό με την αέρινη και γεμάτη ερμηνεία του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, και των υπολοίπων ηθοποιών, ταξίδεψαν τους θεατές, προσφέροντας τους μια παράσταση υψηλού επιπέδου. Με δηλώσεις του ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Θεάτρου Μιχάλης Αεράκης, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του ΔΗΠΕΘΕΚ  στο φεστιβάλ Αθηνών, στο Ηρώδειο οπού οι φετινές εκδηλώσεις άνοιξαν με τον  “Υπηρέτη Δύο Αφεντάδων”, και στην ανταπόκριση του κοινού, που ήταν εντυπωσιακή.

“Ανάλογη ανταπόκριση αναμένουμε και στις παραστάσεις μας στην Κρήτη” δήλωσε ο κ. Αεράκης καλώντας το κοινό να παρακολουθήσει μια παράσταση που θα το αποζημιώσει. Στα Χανιά οι παραστάσεις θα δοθούν στις 5 και 6 του μήνα και θα ακολουθήσουν στο Ρέθυμνο,  στις 7, 8, 9 Ιουλίου, στο Θέατρο «ΕΡΩΦΙΛΗ» στη Φορτέτζα, και στο Ηράκλειο στις 11, 12, 13 Ιουλίου, στο Κηποθέατρο «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ».

Επίσης με δηλώσεις του ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ του ΔΗΠΕΘΕΚ ευχαρίστησε τους συντελεστές της παράστασης για την προσπάθεια τους στη φετινή παραγωγή αλλά και τον πρώην πρόεδρος του Δ.Σ του ΔΗΠΕΘΕΚ κ. Γιώργο Βούρβαχη, στον οποίο δόθηκε ι τιμητική πλακέτα για την προσφορά του.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ΟΗΕ ζήτησε έρευνα για ομαδικούς τάφους που βρέθηκαν στη Γάζα – Το Ισραήλ απορρίπτει την κατηγορία

Τάφοι με εκατοντάδες πτώματα ανακαλύφθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες κοντά...

Συγκινεί η Μαρία Τζομπανάκη για τη γιορτή της μητέρας

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Μαρία Τζομπανάκη με αφορμή τη γιορτή της...

Μυλοπόταμος: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη

Η σορός ενός άνδρα, σε στάδιο προχωρημένης σήψης εντοπίστηκε...