17.8 C
Chania
Saturday, May 11, 2024

Εκπτώσεις στα αεροπορικά εισιτήρια: Ταξίδια στο εξωτερικό με κάτω από 100 ευρώ

Ημερομηνία:

Όλοι έχουμε ανάγκη από ένα σύντομο «ταξιδάκι» στο εξωτερικό, όχι πολλές ώρες μακριά από την Ελλάδα και σίγουρα όσο πιο οικονομικό γίνεται και στα αεροπορικά εισιτήρια -πτήσεις.

Σίγουρα ένας πολύ κοντινός προορισμός είναι η Ιταλία και πρόκειται για μια χώρα που έχει να προσφέρει πολλά και από αξιοθέατα και από τοπία.

Οι πιο φτηνές πτήσεις από την Ryanair

1. Μπολόνια

Η Μπολόνια, και εξελληνισμένα Βολωνία, είναι πόλη της Ιταλίας, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας και της περιοχής Εμίλια-Ρομάνια. Έχει 389.261 κατοίκους. Αρχαιότατη πανεπιστημιούπολη, φιλοξενεί πολυάριθμους φοιτητές που της προσδίδουν πλούτο και ζωντανεύουν την κοινωνική και πολιτιστική ζωή της.

boloni_-athina_da91c.png

Η Ryanair λοιπόν προσφέρει κάτι πολύ «τίμιο» θα λέγαμε, καθώς με 65 ευρώ πήγαινε – έλα μπορείτε να πάτε διήμερο στην Μπόλονια της Ιταλίας.

Οι ημερομηνίες είναι προς τα τέλη του Φεβρουαρίου και για ένα ΠΣΚ διαφορετικό τα 65 ευρώ είναι ιδανικά.

2. Βουδαπέστη

Η Βουδαπέστη είναι η πρωτεύουσα και η πολυπληθέστερη πόλη της Ουγγαρίας και η ένατη μεγαλύτερη πόλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πληθυσμό εντός των ορίων της πόλης. Η πόλη έχει πληθυσμό 1.752.286 σε μια έκταση περίπου 525 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

voudapesti_ryanair_04419.png

Στη Βουδαπέστη από την άλλη μπορείτε να πάτε με 76 ευρώ πήγαινε – έλα για ΣΚΔ, από Σάββατο 24 Φεβρουαρίου με Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

3. Μάλτα

Η Μάλτα, επίσημα η Δημοκρατία της Μάλτας, είναι μικρό και πυκνοκατοικημένο νησιωτικό κράτος αποτελούμενο από ένα αρχιπέλαγος επτά νησιών που βρίσκονται στο μέσο της Μεσογείου. Η Μάλτα βρίσκεται ακριβώς νότια της Σικελίας, ανατολικά της Τυνησίας και βόρεια της Λιβύης.

"google ad"

malta_-athina_26ac0.jpg

Ένας προορισμός που συνεχώς ανεβαίνει είναι η Μάλτα, και όπως βλέπετε με περίπου 44 ευρώ μπορείτε να πάτε με την Ryanair από Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου μέχτι και Παρασκευή 1 Μαρτίου.

Οι πτήσεις με την Aegean

H Aegean όπως είναι γνωστό στους περισσότερους είναι μια πιο «ακριβή» θα λέγαμε εταιρεία αλλά παρόλα αυτά έχει συνέχεια εκπτώσεις και πολλές προσφορές.

1. Βιέννη

Η Βιέννη είναι η πρωτεύουσα, η μεγαλύτερη πόλη και ένα από τα εννέα κρατίδια της Αυστρίας. Η Βιέννη είναι η πολυπληθέστερη πόλη της Αυστρίας, με περίπου δύο εκατομμύρια κατοίκους και το πολιτιστικό, οικονομικό και πολιτικό της κέντρο.

vienni_aegean_49256.jpg

Δύο ημέρες στη Βιέννη σίγουρα αξίζουν την παραπάνω προσφορά που είναι στα 147 ευρώ, αλλά όπως θα δείτε υπάρχουν διαφορετικές ημερομηνίες που βγαίνουν πιο φθηνά. Φυσικά μέσα από το site της Aegean μπορείτε να ενημερωθείτε για τις εκπτώσεις που έχουν ακόμα και 40%.

2. Βουκουρέστι

Το Βουκουρέστι είναι η πρωτεύουσα και το πολιτιστικό, εμπορικό και βιομηχανικό κέντρο της Ρουμανίας. Είναι η μεγαλύτερη πόλη της χώρας και βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της στις όχθες του ποταμού Ντιμπόβιτσα, καθώς και σε απόσταση λιγότερο από 70 χλμ. βόρεια του ποταμού Δούναβη.

voukouresti_aegean_b4879.jpg

Ένα ταξίδι στο Βουκουρέστι είναι αρκετά πιο οικονομικό και με την Aegean καθώς για ένα σύντομο τριήμερο τα αεροπορικά θα στοιχίσουν μόλις 87 ευρώ.

Οι εκπτώσεις στην Aegean

Όπως κάνει γνωστό η αεροπορική εταιρία έχει εκπτώσεις έως και 40% αν κλείσετε εισιτήρια μέχρι 15 Ιανουαρίου. Στην ιστοσελίδα της αναφέρει: «Ξεκινήστε τη νέα χρονιά κλείνοντας το επόμενο ταξίδι σας με έως 40% έκπτωση σε όλο μας το δίκτυο! Γεμίστε το 2024 με μοναδικές στιγμές μαζί με τους αγαπημένους σας, κάντε τα ταξίδια που ονειρεύεστε πραγματικότητα και πείτε μαζί ΕΧΩ ΠΑΕΙ!!! Κάντε κράτηση έως 15/01/2024 – Πτήσεις μεταξύ 01/02/2024 – 26/10/2024»

Τονίζεται ότι οι παραπάνω ημερομηνίες έχουν επιλεχθεί ως «ιδανικές» καθώς δεν είναι κάποια εποχή που ο κόσμος επιλέγει -συνήθως- να κάνει ταξίδια, όποτε αυτόματα αυτό σημαίνει ότι και τα καταλύματα είναι πιο οικονομικά, ενώ παντού υπάρχουν και τα Hostels που προσφέρουν μια πολύ οικονομική επιλογή.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η καταστροφή στη Γάζα, χειρότερη και από τον βομβαρδισμό της Δρέσδης

Η καταστροφή που έχει προκαλέσει στη Γάζα η αδιάκοπη στρατιωτική επιδρομή του Ισραήλ από την...

Στο Βοτανικό Πάρκο Χανίων ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μάκμπεθ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ...

Joost Klein: Ο Ολλανδός διέγραψε τα stories του και έκανε unfollow την Eurovision

Ένα πολύ μεγάλο ερωτηματικό έχει προκύψει με τη συμμετοχή...