15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Εκτεταμένες φυτεύσεις 70 νέων φυτών από τον Δήμο Χανίων στην περιοχή της Νέας Χώρας

Ημερομηνία:

Εκτεταμένες εργασίες καλλωπισμού του δημόσιου χώρου και νέες φυτεύσεις πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο, με μέριμνα από το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πρασίνου, της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Χανίων.

Αναλυτικότερα, από σήμερα (25/01/2023) ξεκίνησαν νέες φυτεύσεις στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Χώρας και συγκεκριμένα στο Πάρκο «Πολ. Πολυχρονίδη» (Πευκάκια) καθώς και στις οδούς: Ακτή Κανάρη, Ακτή Παπανικολή, Μελετίου Μεταξάκη, Χρυσοστόμου Σμύρνης, Πατριάρχου Γερασίμου, Πατριάρχου Αθανασίου, Ανθίμου Λελεδάκη, Πειραιώς, Ντουνόπαπα, Μονής Γωνιάς και Σελίνου.

Πρόκειται για μία συνολική επιχείρηση φύτευσης περίπου 70 φυτικών ειδών, που περιλαμβάνουν τα παρακάτω: Μουριές, Ιβίσκος Σινικός, Ελιά, Πικροδάφνη, Μελία, Λιγούστρο, Μετροσίδερο, Γιακαράντα, Καλιστήμονας, Βραχυχίτωνας, Κερλετόρια, Φωτίνια, Πιτόσπορο.

Παράλληλα ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κλαδέματος στην οδό Ακτή Κανάρη.

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται από νωρίς το πρωί έως και την ολοκλήρωσή τους. Για λόγους ασφαλείας ενδέχεται να γίνεται τμηματικά παρεμπόδιση ή και εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ζητείται η κατανόηση των πολιτών οι οποίοι παρακαλούνται:

  • Να μη σταθμεύσουν τα οχήματα τους στην οδό Ακτή Κανάρη, στον χώρο όπου θα πραγματοποιούνται οι εργασίες.
  • Να μην προσεγγίζουν το χώρο των εργασιών κλαδέματος
  • Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ