16.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Εκτεταμμένες οι ζημιές στο οδικό δίκτυο προς Σούγια – Σοβαροί κίνδυνοι για τους οδηγούς

Ημερομηνία:

Μπορεί η γέφυρα του Πλατανιά να ξαναλειτούργησε προ ολίγων ημερών όμως τα προβλήματα παραμένουν εντονότατα σε όλο το επαρχιακό δίκτυο. Και με την καλοκαιρινή περίοδο να πλησιάζει, οι κίνδυνοι πολλαπλασιάζονται.

Χαρακτηριστική είναι η κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτο προς Σούγια όπου σε μεγάλο τμήμα του υπάρχουν μεγάλες κατολισθήσεις που καλύπτουν ολόκληρη τη μία λωρίδα κυκλοφορίας δίχως να φαίνεται να έχει γίνει το οποιοδήποτε έργο για την ανάσχεση των κατολισθήσεων.

Μάλιστα, υπάρχουν και σημείο όπου ο δρόμος έχει εξαφανισθεί τελείως με τον δρόμο να παρακάμπτεται με πρόχειρα έργα.

Άραγε, τι θα συμβεί όταν θα ξεκινήσει η τουριστική περίοδος και ανυποψίαστοι τουρίστες θα προσπαθούν να διασχίζουν το νησί από ένα κατεστραμμένο οδικό δίκτυο.

Τι είδους μέτρα προστασίας έχουν ληφθεί; Όπως μας καταγγέλθηκε, δεν υπάρχουν ούτε καν πινακίδες που να ενημερώνουν τους οδηγούς για τα επικίνδυνα σημεία στο οδόστρωμα.

Και για όσους γνωρίζουν τη διαδρομή προς Σούγια, πρόκειται για ένα δρόμο που είναι γεμάτος στροφές και με μικρή ορατότητα. Δίχως την κατάλληλη σήμανση οι κίνδυνοι πολλαπλασιάζονται.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ