15.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

Εκτός Δημοτικού Συμβουλίου το θέμα των Καυσίμων της Σούδας

Ημερομηνία:

Πολλά ερωτηματικά δημιουργεί η στάση της Δημοτικής Αρχής και του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Γιάννη Περάκη, για το θέμα της εγκατάστασης των δεξαμενών στο Πλατάνι της Σούδας.Πριν λίγες ημέρες η παράταξη 100/5 με επικεφαλής τον Άρη Παπαδογιάννη έκανε σχετικό αίτημα προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γιάννη Περάκη για να συμπεριλάβει το θέμα για συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Παρόλο που ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr, ανέφερε ότι παραμένει σταθερός στις απόψεις του ενάντια στην εγκατάσταση των δεξαμενών στην Σούδα, δεν συμπεριέλαβε το θέμα στην ημερήσια διάταξη της Παρασκευής.

Μάλιστα στις δηλώσεις του είχε τονίσει ότι “…Αν για τον οποιοδήποτε λόγο πρέπει για το θέμα (είτε για κάποια λεπτομέρειά του ή για κάποιο σημείο) να πάρει θέση το Δ.Σ., θα τεθεί κανονικά προς συζήτηση στο Δ.Σ”.

Στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή όμως και ενώ ζητήθηκε από την αντιπολίτευση να συζυτηθεί το θέμα, δεν το συμπεριέλαβε, δημιουργώντας απορίες για την στάση του, ενώ με αυτόν τον τρόπο απέκλεισε τον δημόσιο διάλογο για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα.

Ποια η θέση του κ. Μ. Βλαχάκη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας;

Είναι γνωστό ότι δύο από τα βασικά στελέχη της Δημοτικής Αρχής, οι κ.κ. Μ. Κοτζαμιχάλης και Μ. Βλαχάκης, είχαν επίσης πρωτοστατήσει στο παρελθόν στους αγώνες για την μη εγκατάσταση των καυσίμων στη Σούδα και οι θέσεις τους είναι γνωστές στους πολίτες, οι οποίες όμως δεν έχουν επαναδιατυπωθεί πρόσφατα.

Το ερώτημα είναι τι στάση θα κρατήσουν αν και εφόσον τεθεί το θέμα σε κάποιο Δημοτικό Συμβούλιο ή και αν τελικά προχωρήσει το έργο;

flashnews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...