25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Ελεύθερος (με περιοριστικούς όρους) ο κοσμηματοπώλης

Ημερομηνία:

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε ο 73χρονος κοσμηματοπώλης, που απολογήθηκε για την υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της θανατηφόρας βλάβης, η οποία είχε επακόλουθο τον θάνατο, και το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει και ότι η πρώτη κίνησή του ήταν να καλέσει την αστυνομία.

Στα δικαστήρια ήταν συγκεντρωμένοι αλληλέγγυοι στην οικογένεια του θύματος.

Την Παρασκευή θα γίνει η απολογία του δεύτερου κατηγορουμένου, ενός 55χρονου μεσίτη.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ