10.8 C
Chania
Monday, January 19, 2026

ΕΛΜΕ ΧΑΝΙΩΝ: Ψήφισμα συμπαράστασης στον συνάδελφο Στέφανο Γκουλιώνη

Ημερομηνία:

Την 25η Μαρτίου κοινωνικοί φορείς και συνδικάτα εργαζομένων διοργάνωσαν κινητοποιήσεις στους χώρους των παρελάσεων σε όλες σχεδόν τις πόλεις της χώρας, για να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους ενάντια στα Μνημόνια και τους πολιτικούς εκφραστές τους, που ρίχνουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία στην ανεργία και τη φτώχεια.

Η κυβέρνηση με πρωτοφανή μέτρα, μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις, κιγκλιδώματα, προσαγωγές και συλλήψεις προσπάθησε να εμποδίσει τις κινητοποιήσεις αυτές.

Στη Λάρισα αστυνομικές δυνάμεις κάνοντας χρήση βίας συνέλαβαν 3 διαδηλωτές, ανάμεσά τους και το συνάδελφο εκπαιδευτικό Στέφανο Γκουλιώνη.

Συμπαραστεκόμαστε στο συνάδελφο και ζητάμε την αθώωσή του, γιατί το δικαίωμα της διαμαρτυρίας και της διαδήλωσης είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων των εργαζομένων.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο Πρόεδρος: Ι. Τσαμαντάκης
Η Γ. Γραμματέας: Σ. Κοτσιφάκη

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη: Η έλλειψη ταχογράφων δημιουργεί «πονοκέφαλο» στους επαγγελματίες

Σοβαρά προβλήματα στις μεταφορές προϊόντων προκαλεί η έλλειψη ταχογράφων...

Αιφνιδιαστική παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΥΠΑ από Κρητικούς ξενοδοχοϋπαλλήλους!

Με σύνθημα "Η ανοχή τελείωσε" εκπρόσωποι του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, του Εργατικού...

Χανιά: «Κοινό μέτωπο» Αντιπεριφέρειας και Δικηγόρων για την αναβάθμιση του Δικαστικού Μεγάρου

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καλογερή με τη νέα Πρόεδρο...