21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

«Εμβόλια, εμβόλια, εμβόλια» το μήνυμα από την Κρήτη του Υπουργού Υγείας: “Η Κρήτη είναι πρωτοπόρος σε όλα, πρέπει να είναι πρωτοπόρα και στους εμβολιασμούς”

Ημερομηνία:

Με το κοινό μήνυμα «Εμβόλια, εμβόλια, εμβόλια»! , ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, προέτρεψαν τους πολίτες της Κρήτης και του Ρεθύμνου να εμβολιαστούν.

Σήμερα το πρωί έγινε σύσκεψη στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου με τους τοπικούς φορείς στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του Υπουργού Υγείας στην Κρήτη προκειμένου να στείλει το μήνυμα της αναγκαιότητας του εμβολιασμού.

Στις δηλώσεις του ο Υπουργός επανέλαβε την ανάγκη η Κρήτη να πρωτοπορήσει στον εμβολιασμό όπως κάνει και σε κάθε τομέα.

Ειπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός:

“Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τον εμβολιασμο. Θεωρώ ότι η Κρήτη ειναι μπροστά, είναι πρωτοπόρος σε όλα και πρέπει να είναι πρωτοπόρα και στους εμβολιασμούς. Εμβόλια, εμβολια και ξανά εμβόλια. Για όλους όλα τα εμβόλια με τον καλύτερο τρόπο. Ανακοίνωσα ότι ξεκινά το πρόγραμμα εμβολιασμών και σε κατάκοιτους, κατ’ οίκον. Οι ιδιώτες γιατροί, τους καλούμε κι αυτούς να συμμετάσχουν”

Τους πολίτες του Ρεθύμνου κάλεσε να εμβολιαστούν και ο κ. Κεφαλογιάννης σημειώνοντας πως είναι καθαρά στο χέρι των πολιτών να αποτρέψουν το ενδεχόμενο να υπάρξουν περιορισμοί μέσα στην τουριστική περίοδο που θα επηρεάσουν την οικονομία του τόπου.

Τέλος, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης δήλωσε πως πρέπει στην Κρήτη να αυξηθούν οι εμβολιασμοί και εκ μέρους της Περιφέρειας απεύθυνε για μια ακόμα φορά έκκληση να εμβολιαστούν οι πολίτες. «Εμβόλια, εμβόλια, εμβόλια», κατέληξε ο Στ. Αρναουτάκης.

Σημερα, ο Υπουργός βρέθηκε και στα Χανιά όπου ηγήθηκε σύσκεψη στο θέατρο “Μικης Θεοδωράκης” παρουσίας των αρχών του νομού καθώς και του περιφερειαρχη Κρήτης.

Σε σχετικές δηλώσεις στάθηκε στη λειτουργία των κινητών μονάδων λέγοντας ότι:

“Με τις κινητές ομάδες μπορούμε πλέον να εμβολιάζουμε όπου χρειάζεται, σε απομακρυσμένα χωριά και κοινότητες, οπουδήποτε. Θα συλλέγονται λίστες με ονόματα και θα πηγαίνουμε να εμβολιάζουμε. Υπάρχει υπερεπάρκεια εμβολίων και φτάνουν για όλους”.

Δείτε φωτογραφίες από τη σύσκεψη στα Χανιά:

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...