19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Εμπορική και επιστημονική αποστολή στην Κύπρο από την εταιρεία «Anasigrotisis»

Ημερομηνία:

Η εταιρεία “Αnasigrotisis” – Παναγιώτης Μπατσαρισάκης διοργάνωσε Εμπορική και Επιστημονική Αποστολή στη Κύπρο, όπου πραγματοποιήθηκαν διαλέξεις από τον Παναγιώτη Μπατσαρισάκη- Οικονομικός Αναλυτής και Ατσαλάκη Γεώργιο – Διδάσκων του Πολυτεχνείου Κρήτης, καλεσμένοι από επιχειρηματίες της πόλης.

Επίσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Δήμαρχο Λάρνακας, στον Πρόεδρο του Εμπορικού-βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρνακας και σε άλλους φορείς.

Από αριστερά : Μπατσαρισάκης Παναγιώτης, Ζαραβίνου Χαρά, Αντωνακάκης Βασίλειος Ατσαλάκης Γεώργιος, Κλιματσάκης Εμμανουήλ , Στην μέση της φωτογραφίας διακρίνεται ο Δήμαρχος της Λάρνακας κύριος Ανδρέας Ν. Λουρουτζιάτης, Βουδούρη Ιωάννα, Γλυμιδάκης Δημήτριος, Τσουβαλάκης Πέτρος, Πορτούλογλου Γεώργιος, ο Γραμματέας του Δήμου, Ριάκος Σεραφείμ  και ο Γερωνυμάκης Γεώργιος.

«Προτεραιότητα στην επιμόρφωση του προσωπικού και εφαρμογή καινοτόμων εκπαιδευτικών εργαλείων: από το Δήμο Χανίων»   29

Στην υιοθέτηση και εφαρμογή ενός νέου σύγχρονου συστήματος ανίχνευσης των εκπαιδευτικών αναγκών του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου Χανίων, καθώς και αποτίμησης των αποτελεσμάτων της παρεχόμενης επιμόρφωσης των υπαλλήλων αυτού, προχωρεί η Δημοτική Αρχή των Χανίων, με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα και Προέδρου της Επιτροπής Εκπαίδευσης του Δήμου Χανίων κ. Γαβριήλ Κουρή.

Σύμφωνα με τον κ. Κουρή «με το νέο σύστημα, τα προγράμματα επιμόρφωσης που θα παρακολουθούν οι υπάλληλοι του Δήμου Χανίων θα είναι εναρμονισμένα με τους επιχειρησιακούς στόχους και τις νέες οργανωσιακές ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου με στόχο την ταχύτερη ανταπόκριση τους στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του νέου “Καλλικρατικού” Δήμου».

Παράλληλα θα υπάρξει μέριμνα και για την σύνταξη Επιχειρησιακού Σχεδίου Εκπαίδευσης/Επιμόρφωσης, στο οποίο θα καταγράφονται οι εκπαιδευτικές ανάγκες, οι προτάσεις και οι προτεραιότητες των επιμορφωτικών δράσεων για το Δήμο Χανίων.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη συγκροτηθεί Ομάδα Ειδικών Επιστημόνων για το σύστημα ανίχνευσης των εκπαιδευτικών – επιμορφωτικών αναγκών στο Δήμο Χανίων, αποτελούμενη από τρεις μόνιμους υπαλλήλους, οι οποίοι – μάλιστα – την περασμένη εβδομάδα συμμετείχαν σε τριήμερο επιμορφωτικό πρόγραμμα, στο Ηράκλειο, σχετικά με τον εν λόγω αντικείμενο.

Για την βέλτιστη υλοποίηση της παραπάνω πρωτοβουλίας, σημαντική είναι η βοήθεια του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.), το οποίο με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει, συνδράμει ενεργά το Δήμο Χανίων στην ανίχνευση των εκπαιδευτικών αναγκών και στην κατάρτιση Επιχειρησιακού Σχεδίου Εκπαίδευσης/Επιμόρφωσης.

Για το σκοπό αυτό το Ε.Κ.Δ.Δ.Α. έχει σχεδιάσει ειδική τεχνολογική πλατφόρμα, εν είδει ιστοτόπου, με εξειδικευμένο ερωτηματολόγιο, όπου αποτυπώνονται ηλεκτρονικά όλα εκείνα τα αναγκαία δεδομένα που συντελούν στην εφαρμογή της ανίχνευσης των εκπαιδευτικών αναγκών, οδηγούν στην κατάρτιση σχεδίων εκπαίδευσης και επιτρέπουν την αποτίμηση των αποτελεσμάτων της επιμόρφωσης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητέρα Ιάσονα Λαλαούνη: Οργή για την δικαστική απόφαση – «Ούτε το δίπλωμα δεν του αφαίρεσαν»

Οργισμένη είναι η μητέρα του Ιάσονα Λαλαούνη από την απόφαση του δικαστηρίου, για τον αστυνομικό...

ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές ζητούν την καρατόμηση του Κασσελάκη Νο2…

Άνω – κάτω κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το προσκλητήριο του…Κασσελάκη Β’...

Διακοπή νερού τη Μεγάλη Δευτέρα στο Βαμβακόπουλο

Διακοπές στην υδροδότηση θα υπάρξουν τη Μεγάλη Δευτέρα στην...