23.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Ενάντια στην απόφαση Κασσελάκη για διαγραφή Πολάκη η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Χανίων

Ημερομηνία:

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Χανίων τάσσεται ενάντια στην απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη γσχετικά με τη διαγραφή του βουλευτή Χανίων Παύλου Πολάκη. Μάλιστα, όχι μόνο τάσσεται ενάντια στην απόφαση αλλά την χαρακτηρίζει “αδικαιολόγητη” ενώ αναφέρεται ότι ο “ο σύντροφος και Βουλευτής μας Παύλος Πολάκης, έχει την αμέριστη συμπαράστασή μας”.

Διαβάστε τι αναφέρεται:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Χανίων, συνεδρίασε σε σύσταση διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής,  χθες στις 29-7-2024 και με ομόφωνη στάση και θέση, αποφάσισε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες στο κόμμα, για την αποκατάσταση του Βουλευτή μας Χανίων Παύλο Πολάκη, για την αδικαιολόγητη αποπομπή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ,  η οποία προέκυψε μέσα από παραπλανητικά και διαστρεβλωμένα γεγονότα.

Είναι αδιαπραγμάτευτο ότι  ο σύντροφος και Βουλευτής μας Παύλος Πολάκης, έχει την αμέριστη συμπαράστασή μας.

Επίσης ζητάμε στο ελαχίστως αυτονόητο, το κόμμα να άρει την εμπιστοσύνη στον ΠτΒ Κωνσταντίνο Τασούλα, μετά την απαράδεκτη στάση και δήλωση του απέναντι στον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ,  χαρακτηρίζοντας τον «χυδαίο ζήτουλα προσοχής», περικόπτοντας στο μισό τη βουλευτική  του αποζημίωση και  παραπλανώντας τους παρευρισκόμενους στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, λέγοντας ότι οι μορφασμοί του προσώπου της κ. Νατάσας Πετρούλια, νομική σύμβουλος του ΄Αδωνι Γεωργιάδη, οφείλονται σε ιατρικά θέματα υγείας, στοιχείο που το διέψευσε, μόλις χθες, δημόσια και η ίδια.

΄Αραγε αυτές είναι συμπεριφορές που συνάδουν με τις αρχές και αξίες λειτουργίας της Βουλής;

Ν.Ε. Χανίων ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου,...