19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ενάντια στις αναστολές εργασίας ο Αγροτικός Σύλλογος Κολυμβαρίου

Ημερομηνία:

Ο Αγροτικός Σύλλογος Κολυμβαρίου καταδικάζει την απόφαση της κυβέρνησης για επιβολή αναστολής εργασίας σε υγειονομικούς εν μέσω του 4ου κύματος της πανδημίας.

Το οργανωμένο, μαχόμενο Αγροτικό Κίνημα τάσσεται υπέρ του μαζικού εμβολιασμού.

Είναι απαράδεκτο ότι το εμβόλιο από «όπλο» της επιστήμης ,με ευθύνη της κυβέρνησης μετατρέπεται σε εργαλείο διχασμού των εργαζομένων , σε μέσο για την προώθηση αντεργατικών σχεδιασμών, για την περαιτέρω εμπορευματοποίηση της Υγείας. Η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει πίσω από το μέτρο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τις παλινωδίες της πολιτικής που ακολουθεί στην διαχείριση της πανδημίας, αποθεώνοντας την ατομική ευθύνη.

Συνέπια αυτού του μέτρου είναι η μοναδική γιατρός του Περιφερικού Ιατρείου Κολυμβαρίου να τεθεί σε αναστολή και το Ιατρείο να παραμένει κλειστό με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία του λάου της περιοχής.

Ζητάμε την Κατάργηση όλων των διατάξεων που με πρόσχημα την ανάγκη για καθολικό εμβολιασμό οδηγούν σε ποινές, στέρηση μισθού και απολύσεις. Λέμε ΟΧΙ στο διαχωρισμό των εργαζομένων.

Απαιτούμε εδώ και τώρα να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για τη σωστή, επιστημονικά άρτια κι οργανωμένη ενημέρωση του προσωπικού των μονάδων υγείας και πρόνοιας και όλου του πληθυσμού. Να ενισχυθεί το πρόγραμμα εμβολιασμού, με στελέχωση των εμβολιαστικών κέντρων, συνεχή ενημέρωση, πλήρη προληπτικό έλεγχο και παρακολούθηση των εμβολιασμένων, αξιοποίηση όλων των ασφαλών εμβολίων.

Να υπάρξει ιδιαίτερη πρόνοια για την προστασία των ευπαθών ομάδων (νοσούντες, εγκύους κλπ)».

Προσλήψεις μονίμου προσωπικού για την καλυψη όλων των κενών στο σύστημα υγείας και παράλληλα ενίσχυση των Κέντρων Υγείας και των Αγροτικών Ιατρείων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ