21.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Εναρκτήρια Ημερίδα Παρουσίασης της Πράξης: «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση (ΤΟΠΣΑ) ΚΥΔΩΝ ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ»

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά, ως Εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης (Α.Σ.) “ΚΥΔΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ” και στα πλαίσια της Πράξης «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση (ΤΟΠΣΑ) “ΚΥΔΩΝ ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ”», διοργανώνει Εναρκτήρια Ημερίδα Παρουσίασης της παραπάνω Πράξης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:00, στο Δημοτικό Ξενώνα “ΔΙΚΤΥΝΝΑ”, στο Κολυμβάρι του Δήμου Πλατανιά.Σκοπός της Ημερίδας είναι η ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και των τοπικών φορέων, για το περιεχόμενο και τους στόχους της εν λόγω Πράξης, που περιλαμβάνει ένα πλέγμα δράσεων, με σκοπό να οδηγηθούν σε απασχόληση 100 ωφελούμενοι άνεργοι, νέοι επιστήμονες και ασφαλισμένοι του ΟΓΑ, μέσω της τοποθέτησής τους σε θέσεις απασχόλησης στις τοπικές επιχειρήσεις ή και της υποστήριξής τους για τη δημιουργία ατομικής επιχείρησης, είτε επιχείρησης του κοινωνικού τομέα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
17:45-18:00 Προσέλευση
18:00-18:20 Χαιρετισμοί
18:20-18:40
«Παρουσίαση της Πράξης Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση (ΤΟΠΣΑ) Κύδων Δρόμοι Απασχόλησης». Εισηγήτρια: Κατερίνα Καραπατάκη, εκπρόσωπος Δήμου Πλατανιά
18:40-19:00
«Ενέργειες προσέγγισης, επιλογής, κατάρτισης και συμβουλευτικής ωφελουμένων».
Εισηγητής: εκπρόσωπος Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ.)
19:00-19:30 Ερωτήσεις – Συζήτηση Η Α.Σ. «ΚΥΔΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» απαρτίζεται από τους εξής φορείς: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (Ο.Α.Κ.), ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΣΦΑΚΙΩΝ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕΛΙΝΟΥ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΧΑΝΙΩΝ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ, ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΦΟΡΕΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Α.Ε, ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ– ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ε.Π.Ε., ΔΕΛΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε., ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης 7: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» (ΤΟΠΣΑ) της κατηγορίας Παρέμβασης
1: «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην απασχόληση», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατολίσθηση στα Τοπόλια τραυματίζει ελαφρά μητέρα και παιδί

Σε συναγερμό τέθηκαν το πρωί της Κυριακής οι αρχές...

35χρονη τουρίστρια σώθηκε μετά από επιχείρηση διάσωσης στο Μπάλο

Μια 35χρονη τουρίστρια από τη Γερμανία διασώθηκε χθες το...

Ηράκλειο: Είχε γίνει η σκιά της και την τρομοκρατούσε!

Αρνούνταν να αποδεχθεί ότι η σχέση τους είχε πάρει...

Γαμήλια φωτογράφιση με παραδοσιακές… ινδικές φορεσιές και φόντο τον Κούλε!

Με καταγωγή από την Ινδία, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι ίδιοι...