17.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Ενημέρωση ζητά η Αμερικανική πρεσβεία για τη δολοφονία της Suzanne Eaton – Στελέχη των Αμερικάνικων Διωκτικών Αρχών στα Χανιά

Ημερομηνία:

Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος Σούζαν Ήττον όπως δυστυχώς αποδείχτηκε ύστερα από την ολοκλήρωση της νεκροψίας-νεκροτομής που έγινε σήμερα από του ιατροδικαστές της Κρήτης κύριους Αντώνη Παπαδομανωλάκη και Σταμάτη Μπελιβάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή επιστήμονας που λάτρευε την Κρήτη και συμμετείχε για πέμπτη φορά στο διεθνές συνέδριο στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας στο Κολυμπάρι Χανίων, έπεσε θύμα άγριας επίθεσης και δολοφονίας.

Η γυναίκα έφερε αρκετά χτυπήματα στα πλευρά τα οποία όμως δεν επέφεραν τον θάνατό της αλλά πιθανόν ο δράστης ή οι δράστες της τα προκάλεσαν για να την ακινητοποιήσουν. Ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός με τον δράστη πιθανόν να την έκλεισε το στόμα και την μύτη με τα χέρια του.

Το ενδεχόμενο του βιασμού μένει ανοιχτό, λόγω της αποσύνθεσης όμως δεν μπορούσαν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα και έτσι λήφθηκε υλικό για να ελεγχθεί εργαστηριακά, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται σε μία εβδομάδα.

Ο άνθρωπος που δολοφόνησε την Suzanne Eaton, τής στέρησε με άδικο, βίαιο και τρομακτικό τρόπο την ζωή.

Διαρκή ενημέρωση για τη μυστηριώδη δολοφονία ζητάει η αμερικανική πρεσβεία από τις ελληνικές Αρχές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρις» στα Χανιά βρέθηκαν δύο στελέχη των αμερικανικών διωκτικών Αρχών, οι οποίοι είχαν συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι η εξαφάνιση και ο θάνατός της Σούζαν Ήτον υπήρξε κεντρικό θέμα σε διεθνή- κυρίως αμερικανικά- μέσα ενημέρωσης, όπως το CNN, το NBC κ.α.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...