21.8 C
Chania
Monday, May 20, 2024

Ενημέρωση των δικαιούχων του Μέτρου 132 «Συμμετοχή γεωργών σε συστήματα για την ποιότητα τροφίμων» του ΠΑΑ 2007-2013 για παράταση στο χρόνο υποβολής αιτήσεων πληρωμής

Ημερομηνία:

Σας ενηµερώνουµε ότι παρατείνεται η προθεσµία υποβολής των  αιτήσεων πληρωµής για τους δικαιούχους του Μέτρου 132 µέχρι τη ∆ευτέρα 14/5/2012 (καταληκτική ηµεροµηνία). Συνέπεια της παραπάνω παράτασης είναι ότι εκπρόθεσµες (µε µείωση του ποσού κατά 1% για κάθε εργάσιµη ηµέρα – άρθρο 22 της ΚΥΑ1483/2009 και σηµείο 10.1 του Οδηγού Εφαρµογής ΙΙ) θα θεωρούνται όσες αιτήσεις πληρωµής κατατεθούν από την Τρίτη 15/5/2012 έως και την Παρασκευή 8/6/2012, (δηλαδή σε διάστηµα 25 ηµερών µετά την παραπάνω προθεσµία). Εντός αυτών των προθεσµιών ο δικαιούχος έχει τη δυνατότητα να αιτηθεί παράτασης, ενηµερώνοντας εγγράφως την αρµόδια ∆ΑΟΚ σχετικά µε την αδυναµία υποβολής αίτησης πληρωµής. Σε περίπτωση µη κατάθεσης αίτησης πληρωµής ή αίτησης παράτασης εντός αυτών των προθεσµιών, το έργο θεωρείται ότι εγκαταλείφθηκε.

Λεπτομέρειες για την υποβολή των αιτήσεων πληρωμής και των απαιτούμενων δικαιολογητικών θα βρείτε στους διαδικτυακούς ιστότοπους www.minagric.gr και www.agrotikianaptixi.gr.

Θα θέλαμε να σας εφιστήσουμε την προσοχή στην αναγκαιότητα της αναγραφής του κωδικού παράλληλης δράσης του Μέτρου 132 στην ΑΕΕ, σύμφωνα με την ανακοίνωση του  Υ.Π.Α.Α.Τ.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
Στρατούλα Καουρη

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ερντογάν: «19 Μαΐου ημέρα ξεσηκωμού κατά της εχθρικής κατοχής του έθνους μας»

Ανακοίνωση έβγαλε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσω ανάρτησης,...

Παραμένουν κλειστά τα μικροβιολογικά εργαστήρια και στα Χανιά

Την απόφαση να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους από την...

Η Πανσπουδαστική καταγγέλλει καταστροφή συνδικαλιστικού υλικού

Καταστροφή συνδικαλιστικού υλικού καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η φοιτητική...

Το ΚΚΕ (μ-λ) Χανίων ζητά την αποχή από τις ευρωεκλογές

Με αφορμή τις επικείμενες ευρωεκλογές το ΚΚΕ(μ-λ) Χανίων σε...