16.5 C
Chania
Πέμπτη, 23 Απριλίου, 2026

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για το LEADER στους Δήμους των Χανίων από τον Ο.Α.Κ. Α.Ε.

Ημερομηνία:

Σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων διοργανώνει ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. (Ο.Α.Κ. Α.Ε.), στο πλαίσιο υλοποίησης της Παρέμβασης Π3-77-4.1 του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ, με τίτλο «Στήριξη για τοπική ανάπτυξη μέσω του LEADER (ΤΑΠΤοΚ – Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)» για πράξεις δημόσιου χαρακτήρα.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η αναλυτική παρουσίαση της πρόσκλησης, η ενημέρωση των δυνητικών δικαιούχων και η παροχή διευκρινίσεων σχετικά με τη διαδικασία υποβολής προτάσεων.

Το πρόγραμμα των ενημερωτικών συναντήσεων διαμορφώνεται ως εξής: Στον Δήμο Κισσάμου, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Απριλίου 2026 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κισσάμου. Στον Δήμο Αποκορώνου, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 28 Απριλίου 2026 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στις Βρύσες Αποκορώνου.

Στον Δήμο Χανίων, η ενημερωτική εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 30 Απριλίου 2026 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου Ενότητας Ακρωτηρίου στο Πυθάρι. Στον Δήμο Πλατανιά, η συνάντηση έχει οριστεί για την Τρίτη 5 Μαΐου 2026 και ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μάλεμε.

Στον Δήμο Καντάνου – Σελίνου, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου 2026 και ώρα 18:30 στο Ενοριακό Κέντρο Παλαιόχωρας. Τέλος, στον Δήμο Σφακίων, η ενημερωτική συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 8 Μαΐου 2026 και ώρα 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο Χώρας Σφακίων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση και τους όρους συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα leader.oakae.gr. Επίσης, παρέχεται δυνατότητα επικοινωνίας για διευκρινίσεις στα τηλέφωνα 28210 29312 και 28210 29820, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο Ο.Α.Κ. Α.Ε. καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς να συμμετάσχουν ενεργά στις ενημερωτικές δράσεις, συμβάλλοντας στην αποτελεσματική αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων για την τοπική ανάπτυξη.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συμβολικός υπερμαραθώνιος 153 χιλιομέτρων από Ανώπολη σε Ηράκλειο για την επέτειο της μάχης της Κράπης

Ο Θεοχάρης Αθητάκης θα τρέξει 153 χιλιόμετρα από Ανώπολη σε Ηράκλειο στις 26-27 Απριλίου, τιμώντας την επέτειο της ιστορικής μάχης της Κράπης το 1770.

Συνεδρίαση Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Λασιθίου για την αντιπυρική περίοδο 2026

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Λασιθίου για την αντιπυρική περίοδο 2026 με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων.