18.2 C
Chania
Friday, December 19, 2025

Ενημερωτική δράση από το Πολυδύναμο Κέντρο Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στον Κινηματογράφο «ΚΗΠΟΣ»

Ημερομηνία:

Στα πλαίσια των δράσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας, το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά  του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ πραγματοποιεί ενημέρωση για τις εξαρτήσεις στην είσοδο του Δημοτικού Κινηματογράφου «ΚΗΠΟΣ» όπου προβάλλεται η ταινία «Benisback» την Τετάρτη 23 Ιουνίου και Πέμπτη 24 Ιουνίου και ώρα 21.00.

Γονείς, μέλη και φίλοι του Πολυδύναμου Κέντρου θα βρίσκονται στην είσοδο του κινηματογράφου προκειμένου να ενημερώσουν τους παραβρισκόμενους για τις δράσεις και τις υπηρεσίες της κέντρου.

Το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5035309 είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εφιάλτης το δημογραφικό: Διπλάσιοι οι θάνατοι από τις γεννήσεις το 2024 – Νέα μείωση του πληθυσμού της χώρας

Σε εφιάλτη διαρκείας για τη χώρα μετατρέπεται σιγά-σιγά το δημογραφικό,...

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ρεθύμνου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών – Κοινός αγώνας εργατών για μία ζωή με δικαιώματα

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ρεθύμνου τιμά την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών, καλώντας...