13.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Ενημερωτική Εκδήλωση για τoν Νέο Τρόπο Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών από το ΤΕΕ/ΤΔΚ

Ημερομηνία:

Το ΤΕΕ/ΤΔΚ αντιλαμβανόμενο την ανάγκη για ενημέρωση των συναδέλφων μηχανικών στη Δυτική Κρήτη για τον Νέο Τρόπο Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών,  με βάση τον Ν. 4030/2011, διοργανώνει Ενημερωτική Εκδήλωση  στα Χανιά την Πέμπτη 17 Μαΐου 2012 και ώρα 18.00 στην αίθουσα του ΤΕΕ/ΤΔΚ (Νεάρχου 23 & Γιαμπουδάκη) και στο Ρέθυμνο το Σάββατο 19 Μαΐου 2012 και ώρα 10.00 πμ στο ΕΒΕ Ρεθύμνου (Ε. Πορτάλιου 23).

Εισηγητές:

–          Βόρδος Γιάννης, Αντιπρόεδρος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΔΚ, Πρόεδρος Συλλόγου Πολιτικών Μηχ/κών Χανίων

–          Παπαδογεωργάκη Ελένη, Αρχιτέκτων Μηχ/κός, Δ/ντρια Πολεοδομίας Δ. Χανίων

–          Παπαδεράκη Μαρία, Αρχιτέκτων Μηχ/κός,  Αναπληρώτρια Δ/ντρια Πολεοδομίας Δ. Χανίων

Σημείωση: Ενημερωτικό υλικό είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Τμήματος www.teetdk.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι τίμιοι αγρότες θα πληρωθούν»!!!

Της Γεωργίας Θάνου * Δεν υπάρχει δήλωση του πρωθυπουργού και...