18.8 C
Chania
Saturday, October 19, 2024

Ενημερωτική εκδήλωση της INTERAMERICAN για την υγεία, στα Χανιά

Ημερομηνία:

Το Γραφείο Πωλήσεων Χανίων  της INTERAMERICAN διοργανώνει την Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου – Αρσενάλι, ημερίδα ενημέρωσης των δημοτών για την υγεία, με θέμα τους λόγους που καθιστούν την ασφάλιση υγείας βασικής προτεραιότητας ζήτημα στη σημερινή συγκυρία.

Το θέμα θα αναπτύξουν οι Γ.Βελιώτης Γενικός διευθυντής Ζωής και Υγείας της INTERAMERICAN,  Ν. Μητσακάκης, διευθυντής υπηρεσιών υγείας της INTERAMERICAN, Ε. Λιοδάκης, καρδιολόγος, Ι. Αποστολάκης,           παιδίατρος και Γ. Σταθουδάκης, γυναικολόγος. Οι ομιλητές θα αναφερθούν στην αύξηση του προσδόκιμου της ζωής, τις νέες τεχνολογίες καθώς και σε θεραπείες, φάρμακα και στο συνεχώς αυξανόμενο κόστος υγείας. Συνεπώς, αποκτά μεγαλύτερη σημασία η πρόληψη, η σωστή διαχείριση των νόσων και εύλογα η κατάλληλη ασφαλιστική κάλυψη υγείας. «Σε αυτά τα σημεία, άλλωστε, εστιάζει η INTERAMERICAN με το ολοκληρωμένο σύστημα υγείας που έχει οργανώσει από τις πρωτοβάθμιες υπηρεσίες μέχρι τη νοσηλεία και το χειρουργείο, ελέγχοντας το κόστος», επισημαίνει ο περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων Κρήτης Σ. Λουραντάκης.

Σημειώνεται ότι το δίκτυο υγείας της INTERAMERICAN περιλαμβάνει συνεργασίες με περίπου 1.302 ιατρούς όλως των ειδικοτήτων, 233 διαγνωστικά κέντρα και 17 κλινικές, ενώ υφίσταται πλέον και δίκτυο προασφαλιστικού ελέγχου με 189 ιατρούς και διαγνωστικά κέντρα. Ειδικότερα στην Κρήτη, το δίκτυο υγείας της εταιρείας αριθμεί 85 ιατρούς, 13 διαγνωστικά κέντρα και 5 κλινικές.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ