24.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Ενημερωτική ημερίδα από το Δήμο Πλατανιά για τους αγρότες

Ημερομηνία:

O Δήμος Πλατανιά στα Πλαίσια του Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης του Πρωτογενή Τομέα που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Κρήτης και σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τον πρωτογενή τομέα παραγωγής,  διοργανώνει την Παρασκευή στις 16-03 και ώρα 18.00μ.μ., ενημερωτική ημερίδα ,  στο Δημαρχείο που βρίσκεται στο Γεράνι  με  τα παρακάτω θέματα:

Α) Την   «Αγροτοδιατροφική  Σύμπραξη  Περιφέρειας Κρήτης»  και

Β) Τις νέες  εναλλακτικές  και συμπληρωματικές  καλλιέργειες που συνίστανται για την Κρήτη,  καθώς και τον τρόπο χρηματοδότησης αυτών.

Τα παραπάνω θέματα θα αναπτύξουν η κα Θεανώ Βρέντζου – Σκορδαλάκη Αντιπεριφερειάρχης  Κοινωνικής Πολιτικής, Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής και Αλιείας και ο κος Αντώνης Κουντούρης Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου  Αγροτικής Ανάπτυξης.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ποταμός που ρέει ανάποδα: Το κρυμμένο μυστικό της Κρήτης που λίγοι γνωρίζουν

Σε έναν από τους πιο άγνωστους και εντυπωσιακούς φυσικούς...

Νέο ΔΣ στο Σωματείο Αρτοποιών Ν. Ηρακλείου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ανέδειξε το Σωματείο Αρτοποιών Ν. Ηρακλείου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» μετά τις εκλογές,...