26.8 C
Chania
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026

Ενθουσιασμός στην ομιλία Πολάκη – Πετράκη στα Κουνουπιδιανά

Ημερομηνία:

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Χανίων:

Με ενθουσιασμό και βεβαιότητα για τη νίκη που έρχεται στις επικείμενες εκλογές, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7-5-2023 η μαζική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές Παύλο Πολάκη και Γιώργο Πετράκη.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στα Κουνουπιδιανά ήταν τόσο μεγάλη, που γέμισε ασφυκτικά τον μέσα και τον έξω χώρο από το μεζεδοπωλείο “ΡΑΧΑΤΙ”, με πολλούς συμμετέχοντες να παραμένουν έξω στο πεζοδρόμιο…!

Οι δύο υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αναφέρθηκαν στα γενικά προβλήματα που έχει συσσωρεύσει η κυβέρνηση των “αρίστων” του Μητσοτάκη τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά και σε τοπικά θέματα που απασχολούν τα Χανιά και το Δήμο Ακρωτηρίου. Από τα εργασιακά θέματα με την κατάργηση του 8ώρου και των συλλογικών διαπραγματεύσεων, μέχρι την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Χανίων, την αποκάλυψη μιας σειράς σκανδάλων και διαφθοράς, την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας και την ολιγωρία ολοκλήρωσης οδικών και άλλων υποδομών στο Ακρωτήρι που έχουν οδηγήσει σε τραγικές απώλειες ζωών στην περιοχή.

Οι Παύλος Πολάκης και Γιώργος Πετράκης, σκιαγράφησαν σε αδρές γραμμές το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για την επόμενη 4ετία που ο λαός θα επιλέξει να πάρει το τιμόνι της χώρας μια προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., ενώ δεσμεύτηκαν στα άμεσα μέτρα για την ανάταξη της χώρας και της δημοκρατίας που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση αυτή τις πρώτες κιόλας 50 ημέρες που θα αναλάβει.

Εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων δόθηκε το επόμενο ραντεβού με τους παρευρισκόμενους στις κάλπες της 21ης Μαΐου, για την ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, της χειρότερης κυβέρνησης της Μεταπολίτευσης.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση μνήμης για τον πεσόντα Λοχία Κοσμά Γιαννακάκη στο Ζουνάκι Πλατανιά

Εκδήλωση μνήμης για τον πεσόντα Λοχία Κοσμά Γιαννακάκη στις 25 Ιουλίου 2026 στο Ζουνάκι Πλατανιά. Τιμή στον ήρωα της Κυπριακής εισβολής του 1974.

Μαρκογιαννάκης: Υποστήριξη των αιτημάτων για το Κτηματολόγιο στη συνάντηση με Παπαστεργίου

Ο βουλευτής Χανίων Αλ. Μαρκογιαννάκης χαιρετίζει τη συνάντηση Δικηγορικών Συλλόγων Κρήτης με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το Κτηματολόγιο και ζητά παράταση και υιοθέτηση προτάσεων.

19ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Παλαιόχωρας: Δύο γυναίκες στην κορυφή για πρώτη φορά στην ιστορία του

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, δύο γυναίκες, η GM Bella Khotenashvili και η IM Olga Badelka, βρίσκονται στην κορυφή του 19ου Διεθνούς Σκακιστικού Τουρνουά Παλαιόχωρας με 4/4 νίκες.

Μανόλης Χνάρης: Απαιτούνται άμεσες ενέργειες για την αποκατάσταση της κτηματογράφησης στην Κρήτη

Ο βουλευτής Ρεθύμνης Μανόλης Χνάρης κατέθεσε Αναφορά για τα σοβαρά προβλήματα της κτηματογράφησης στην Κρήτη. Ζητείται παράταση προθεσμιών και αναμόρφωση της βάσης δεδομένων.