15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Εντοπίστηκαν 327 δενδρύλλια κάνναβης στον Μυλοπόταμο

Ημερομηνία:

Στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα (15 και 16.09.2022) σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις εξερεύνησης με την εναέρια συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αναλυτικότερα στις επιχειρήσεις εξερεύνησης συμμετείχαν αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνου,των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων εντοπίστηκαν σε διάφορες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου 9 φυτείες με συνολικά 327 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 2,5 μέτρα, τα οποία αφού εκριζώθηκαν στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Επίσης σε ποιμνιοστάσιο δίπλα σε φυτεία βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κιλό κάνναβης.

Από την διενεργηθείσα αστυνομική έρευνα και προανάκριση ταυτοποιήθηκε ως ιδιοκτήτης – καλλιεργητής της μιας φυτείας ένας ημεδαπός ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη

Στους χώρους των φυτειών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αντικείμενα και πειστήρια σχετιζόμενα με την καλλιέργεια των δενδρυλλίων ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για εντοπισμό και σύλληψη λοιπών δραστών

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ