15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Εντοπίστηκε φυτεία με 1.738 δενδρύλλια κάνναβης, στα Χανιά

Ημερομηνία:

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν χίλια επτακόσια τριάντα οκτώ (1738) δενδρύλλια κάνναβης

Εντοπίστηκε σήμερα (29.09.2022) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Σφακίων φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από χίλια επτακόσια τριάντα οκτώ (1738) δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, σήμερα (29.09.2022) το πρωί οργανώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων επιχείρηση εξερεύνησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης εντοπίστηκε σε δύσβατη δασική περιοχή του Δήμου Σφακίων φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στην οποία καλλιεργούντο επιμελώς σε τέσσερα ειδικά διαμορφωμένα επίπεδα συνολικά χίλια επτακόσια τριάντα οκτώ (1738) δενδρύλλια ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως δύο μέτρα, τα οποία αφού εκριζώθηκαν στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ