14.8 C
Chania
Friday, December 19, 2025

Εντός, εκτός και επί τα αυτά

Ημερομηνία:

ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΗΡΩΑ
Από εκεί που είχε την πανελλήνια κατακραυγή για τα καμώματά του, ο κ. Μπουτάρης, ορισμένοι ανεγκέφαλοι τον έκαναν ήρωα…
Άξιος ο μισθός τους, η ανεγκεφαλίτιδά τους ξεπέρασε τα όρια της βλακείας με αποτέλεσμα ορισμένοι να τον ταυτίζουν με τον Γρηγόρη Λαμπράκη. Μακριά από τους τρελλαμένους.
Μας καταστρέφουν ολοκληρωτικά… και μεγιστοποιούν την απόγνωσή μας.
Τα επιχειρήματα υπάρχουν, αρκεί να βρούμε το κουράγιο να τα αντιπαραθέσομε στον ενδοτισμό, στον νενεκισμό, στην μικορνοϊκότητα της υποταγής.
Με επιχειρήματα θα δώσουμε τον αγώνα για το παρόν και το μέλλον του Λαού και της Πατρίδας.
Μπορούμε να πείσουμε για το δίκιο μας αν πιστέψομε εμείς οι ίδιοι στον αγώνα μας και τότε ξένοι και ντόπιοι κεκράχτες θα λουφάξουν μπροστά στην ορμή του δίκαιου αγώνα μας.
Εμπρός λοιπόν στους αγώνες που μας περιμένουν.
Η ιστορία μας προκαλεί!…

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ
Πιέζει ο Δήμαρχος Πλατανιά το Υπουργίο για τα αυτονόητα. Είναι δυνατόν;

ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: SOS
Έως πότε θα δουλεύουν… προσφέροντας τροφή σε συμπολίτες της ανάγκης;
Τα πράγματα βαδίζουν προς την ανάποδη και η καθαρή έξοδος, για πολλούς θα είναι πιθανότατα ευθεία καταβύθιση.
Άλλοι πάλι θα δουν τα οικονομικά τους να εξασθενούν, φέρνοντάς τους κι αυτούς στα όριά τους.
Μήπως παράλληλα με την αλληλεγγύη που τελικά βάζει «σουλφαμίνη στην πληγή» χρειάζονται πιο ριζοσπαστικές δράσεις;
Κατά τα άλλα, τα αδέσποτα μας μάραναν, όταν οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να… «τινάξουν τα πέταλα»!
Και ως πότε θ’ αντέξει ο τόπος αυτά τα βασανιστήρια;

Ν.Α.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΗΕ: “Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού”

Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού, όπως...

Στη δημοσιότητα βγαίνουν τα αρχεία Έπσταϊν μετά από πολύμηνη καθυστέρηση της κυβέρνησης Τραμπ

Σήμερα, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, αναμένεται η δημοσίευση των πολυαναμενόμενων αρχείων...

Διαμαρτυρία γάλλων αγροτών έξω από το εξοχικό του Μακρόν: Άφησαν κοπριά κι ένα… φέρετρο

Στο στόχαστρο των γάλλων αγροτών που επίσης βρίσκονται στους...