19.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝ/ΧΩΝ ΙΚΑ Ν. ΧΑΝΙΩΝ: Ανακοίνωση προς όλους τους συνταξιούχους του ΙΚΑ

Ημερομηνία:

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η Ένωση Συναξιούχων ΙΚΑ ν. Χανίων «Αγία Παρασκευή» όπως είναι γνωστό, είναι ένα σωματείο πρωτοπόρο πάντα σε όλους τους αγώνες, παλεύει χρόνια από τότε που ιδρύθηκε, για το καλό των συνταξιούχων και για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους που δυστυχώς σήμερα όλα έχουν καταπατηθεί και καταργηθεί.

Δεν σταμάτησε και ούτε θα σταματήσει ποτέ να αγωνίζεται, γιατί ότι κατακτήσαμε το κερδίσαμε με αγώνες και θυσίες χρόνων, τίποτε δεν μας χαρίστηκε.

Αυτό πρέπει να καταλάβουν οι συνταξιούχοι οι οποίοι οι περισσότεροι αδιαφορούν και δεν συμμετέχουν κάθε φορά στις κινητοποιήσεις μας, αλλά το κυριότερο τώρα τελευταία λόγω και της οικονομικής δυσκολίας που αντιμετωπίζουν, δεν στηρίζουν το σωματείο μας ούτε οικονομικά ούτε ηθικά.

Βέβαια, κατανοούμε τις δυσκολίες, καθότι με τις απανωτές περικοπές στις συντάξεις δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, όμως το σωματείο μας έχει ανάγκη τη δική τους στήριξη και βοήθεια, γιατί όπως είναι γνωστό, χρόνια στηριζόταν στη δική τους συνδρομή για να καλύψει τα λειτουργικά του έξοδα, τα οποία σήμερα αδυνατούμε να τα καλύψουμε καθότι δεν επιδοτούμαστε από πουθενά και να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε.

Εμείς όμως, σε πείσμα των καιρών, συνεχίζουμε ακλόνητοι τον αγώνα αυτό, που κάνουμε χρόνια τώρα και δεν θα υποστείλουμε τη σημαία του αγώνα ποτέ.

Έτσι ετοιμαζόμαστε για τις αρχαιρεσίες του σωματείου μας που θα γίνουν κατά το μήνα Νοέμβριο για την εκλογή του νέου Δ.Σ. και για το λόγο αυτό, καλούμε όλα τα μέλη μας, παλαιούς αλλά και νέους συνταξιούχους, να εγγραφούν και να πληρώσουν έγκαιρα τη συνδρομή τους την οποία μειώσαμε (στα 10 ευρώ) ώστε να μπορέσουν να ψηφίσουν όσο γίνεται περισσότεροι.

Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο δυνατοί για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Μην αδιαφορείτε και στηρίξτε το σωματείο μας γιατί σας χρειάζεται και το χρειάζεστε.

Το γραφείο μας είναι ανοιχτό καθημερινά 9-11 πμ για ανανέωση εγγραφής (για τους παλιούς) και για εγγραφές νέων μελών όπως επίσης και για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Για την Ένωση Συν/χων ΙΚΑ

Ο Πρόεδρος: Ηρ. Αναγνωστόπουλος
Ο γεν. γραμματέας: Μιχ. Ψαράκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Δεύτερη ακριβότερη η Ελλάδα στο κόστος στέγασης

ΗΕλλάδα κατατάσσεται δεύτερη στην Ευρωζώνη όσον αφορά στο κόστος στέγασης συνολικά...

Ηράκλειο: Την παρακολουθούσε συστηματικά μέχρι που την “πέτυχε” στο δρόμο…

Χωρίς τέλος τα περιστατικά ενδοικογενειακής βίας στην Κρήτη, που...

Σκρέκας: «Αισιοδοξία για πιθανά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα ανοιχτά της Κρήτης»

Οι πρώτες ενδείξεις μας κάνουν να νιώθουμε αισιοδοξία για...

Κρήτη: Στο Ηράκλειο η Σοφία, το διασημότερο ανθρωπόμορφο ρομπότ

Στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής MRC (Minoan Robotsports Competition) που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο...