19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Εξελίξεις στο Πέραμα: Συνελήφθησαν για ανθρωποκτονία από πρόθεση οι 7 αστυνομικοί – Τι έδειξε η εξέταση στον νεκρό

Ημερομηνία:

Συνελήφθησαν οι αστυνομικοί που πυροβόλησαν κατά των επιβαινόντων του οχήματος το οποίο καταδίωκαν στο Πέραμα με αποτέλεσμα να σκοτώσουν τον 21χρονο οδηγό και να τραυματίσουν τον 16χρονο συνοδηγό του.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ήδη σχηματίζεται δικογραφία σε βάρους τους και εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Όπως ακούστηκε και στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, έπεσαν περισσότερες από 30 σφαίρες με τις Αρχές να ερευνούν όλες τις πτυχές.

Τι έδειξε η εξέταση του ιατροδικαστή

Η πρώτη εξέταση που έγινε στο πτώμα του 21χρονου οδηγού έδειξε πως έφερε περισσότερα από ένα τραύματα από σφαίρες στο σώμα του. Ωστόσο, πλήρης εικόνα αναμένεται να δοθεί από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει τη Δευτέρα.

Ο 20χρονος ήταν γνωστός στις Αρχές για συμμετοχή σε κλοπές, ενώ το 2015, όταν ήταν 14 ετών, είχε συλληφθεί για τέτοια υπόθεση.

Η κατάσταση του τραυματία

Όσον αφορά στον τραυματία φαίνεται ότι είναι ένας 16χρονος ο οποίος φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Εντός της ημέρας ο ανήλικος αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με το OPEN, ο 16χρονος έχει αρνηθεί να αποκαλύψει τα στοιχεία του και οι Αρχές θα προχωρήσουν σε ταυτοποίησή του μέσω των δακτυλικών του αποτυπωμάτων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...