18.8 C
Chania
Friday, December 5, 2025

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένου στον Τσιβαρά Χανίων

Ημερομηνία:

Ύστερα από δυόμιση χρόνια συστηματικών ερευνών, άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων εξιχνίασαν ένα στυγερό έγκλημα που τελέστηκε σε βάρος 82χρονου στον Αποκόρωνα Χανίων.
Όπως αποκαλύφτηκε σήμερα, τέσσερα άτομα 3 ημεδαποί άνδρες ηλικίας 27, 67 και 51 ετών και μία 55χρονη ημεδαπή, που γνώριζαν το θύμα και θα αποκόμιζαν οικονομικό όφελος από το θάνατό του, υπήρξαν οι ηθικοί αυτουργοί στο έγκλημα σε βάρος του άτυχου ηλικιωμένου, ο οποίος είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένος με πολλαπλές μαχαιριές στον Τσιβαρά Χανίων.

Οι αστυνομικοί, ξετύλιξαν το κουβάρι της “βρώμικης” αυτής υπόθεσης ύστερα από αξιολόγηση πληροφοριών, την αξιοποίηση στοιχείων, αλλά και από την μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση που διήρκησε δυόμιση χρόνια, για να οδηγηθούν στα ίχνη των δραστών.

Την ίδια ώρα ένας ακόμη δράστης, του οποίου τα στοιχεία παραμένουν άγνωστα και ο οποίος φέρεται να τέλεσε την πράξη αναζητείται ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Στους τέσσερις που σχεδίασαν από κοινού την δολοφονία ασκήθηκε σε βάρος τους ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και από κοινού.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ