27.8 C
Chania
Tuesday, May 21, 2024

Εορτασμός 100 χρόνων από την ίδρυση της Δημοτικής Αγοράς

Ημερομηνία:

Εκδήλωση για τον επίσημο εορτασμό της επετείου των 100 από την ίδρυση και λειτουργία της Δημοτικής Αγοράς Χανίων διοργανώνει ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Δημοτικής Αγοράς  και ο Δήμος Χανίων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2013, στις 17.00, στον χώρο της Δημοτικής Αγοράς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία για την ιστορία της Δημοτικής Αγοράς – με παράλληλη προβολή διαφανειών από τη Ζαχαρένια Σημανδηράκη, Ειδική Συνεργάτιδα των Γενικών Αρχείων του Κράτους. Θα ακολουθήσουν τα αποκαλυπτήρια περιπτέρου με φωτογραφικό υλικό από την ιστορία της Δημοτικής Αγοράς.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει ανάγνωση των δέκα μαντινάδων, που επελέγησαν για τα 100 χρόνια της Δημοτικής Αγοράς Χανίων (απόδοση από μέλη του Συλλόγου Στιχουργών Ν. Χανίων), ριζίτικο τραγούδι από τον Σύλλογο “Κρητικές Μαδάρες”, μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Χανίων.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με παράθεση παραδοσιακού κεράσματος.

Το τηλεοπτικό σποτ, που δημιουργήθηκε για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση και λειτουργία της Δημοτικής Αγοράς, βρίσκεται στην ηλεκτρονική τοποθεσία: http://youtube/RyDa2f8OWKk .

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δικαίωμα στον Ασάνζ να ασκήσει έφεση κατά της έκδοσής του στις ΗΠΑ

Οιδρυτής του αποκαλυπτικού ιστότοπου WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, μπορεί να...

3η Γιορτή Αθλητισμού στην Γαύδο

Ο Δήμος Γαύδου στο πλαίσιο της 3ης Γιορτής Αθλητισμού στο νησί...

Στο Κ.Α.Σ. η μελέτη για κατασκευές σκίασης και εξοπλισμού στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, μετέβη σήμερα στην Αθήνα...

Χανιά: Λουκέτο σε επιχείρηση που δραστηριοποιείται ως Αθλητικό Κέντρο

Συνεργεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) πραγματοποίησαν έλεγχο...