20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Πώς η 35χρονη είχε «λοκάρει» την άτυχη Ιωάννα – Με “χειρουργική ακρίβεια” οι κινήσεις της

Ημερομηνία:

Kαρέ-καρέ κατέγραψαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής της ΕΛ.ΑΣ. τον τρόπο με τον οποίο η 35χρονη γυναίκα παρακολουθούσε -μέσω του κινητού της τηλεφώνου- την άτυχη Ιωάννα για αρκετό διάστημα προκειμένου να της επιτεθεί και να της ρίξει βιτριόλι έξω από τη δουλειά της στην Καλλιθέα, στις 20 Μαΐου.

Σύμφωνα με το protothema.gr που  αποκαλύπτει σήμερα την έκθεση της εξέτασης του κινητού τηλεφώνου της γυναίκας που συνελήφθη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 33χρονης, οι κινήσεις της είχαν χειρουργική ακρίβεια, καθώς εμπεριείχαν συσκευή εντοπισμού, παρακολούθηση, ακόμη και… φωτογράφηση της εισόδου του σπιτιού της Ιωάννας πριν από έναν χρόνο! Η γυναίκα που συνελήφθη για την τρομακτική επίθεση με βιτριόλι είχε αποθηκεύσει στο κινητό της εικόνες ακόμη και από τα καταστήματα απ’ όπου επρόκειτο να αναζητήσει την κατάλληλη περούκα για τη μεταμφίεσή της.

Ψάχνοντας στο άλμπουμ διαπίστωσαν ότι είχαν καταχωρηθεί τέσσερις φωτογραφίες με οδηγίες χρήσης και χαρακτηριστικά φορητού πομπού GPS tracker. Με μια γρήγορη ματιά οι Αρχές βρήκαν επίσης φωτογραφίες που είχε τραβήξει η κατηγορούμενη από την είσοδο της πολυκατοικίας της Ιωάννας στο Μοσχάτο. Σε άλλο σημείο του κινητού της τηλεφώνου διαπίστωσαν ότι είχε αποθηκευτεί φωτογραφία-στιγμιότυπο με απεικόνιση χάρτη και συντεταγμένες που αντιστοιχούσαν σε περιοχή σε αρκετά κοντινή απόσταση από τον χώρο εργασίας του θύματος, με ημερομηνία την 20ή Ιουνίου του 2019. Ηταν ίσως μία από τις πρώτες ημέρες όπου η επίθεση με βιτριόλι δεν ήταν απλώς μια «ιδέα» που είχε κάποια στιγμή περάσει από το μυαλό της, αλλά ένα χειροπιαστό σχέδιο, το οποίο έπρεπε να εκτελεστεί άψογα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...