15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Επίθεση με υδροχλωρικό οξύ: Πώς ο πρώην σύζυγος έστησε καρτέρι μέσα στο σκοτάδι στην 49χρονη – Τι λέει ο δράστης

Ημερομηνία:

Σκηνές που θυμίζουν ταινία θρίλερ διαδραματίστηκαν στη Μεσσήνη με πρωταγωνιστές τον 50χρονο Κ.Χ. ο οποίος συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος της 49χρονης Ν.Χ., πρώην συζύγου του, στην περιοχή Ανάληψη της Μεσσήνης.

Δράστης και θύμα, αν και είχαν χωρίσει εξακολουθούσαν και έμεναν μαζί καθώς η 49χρονη δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να φύγει, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν επιθυμούσε τίποτε άλλο πέρα από την συγκατοίκηση. Το μέγεθος της τραγωδίας γίνεται ακόμα μεγαλύτερο εάν λάβει κανείς υπόψην ότι οι δυό τους έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Η άτυχη γυναίκα έχει και άλλα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Ο δράστης συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, φέρεται να ομολόγησε ότι χρησιμοποίησε υδροχλωρικό οξύ κατά της 49χρονης .

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είπε στους αστυνομικούς, πως είχαν οικονομικές διαφορές με την πρώην συζυγό του.

Πως εγινε η επίθεση

Η 49χρονη εργαζόταν σε βιοχημικό πλυντήριο -καθαριστήριο στο χωριό Ανάληψη Μεσσήνης.

Περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης έφτασε στην επιχείρηση προκειμένου να την ανοίξει. Ο 50χρονος έφυγε νωρίτερα από το σπίτι που έμεναν μαζί και πρόλαβε και έφτασε στη δουλειά της 49χρονης όπου της έστησε καρτέρι.

Φτάνοντας η γυναίκα, δέχτηκε την επίθεση. Αρχικά επιχείρησε να την ακινητοποιήσει και να της βάλει ένα πανί που ήταν εμποτισμένο με το καυστικό υγρό στο στόμα και τη μύτη της.

Εκείνη όμως αντιστάθηκε και τότε άνοιξε την φιάλη που το μετέφερε και της το έριξε τραυματίζοντας σοβαρά το μάτι της και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Η γυναίκα εξακολουθεί και νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, με τον 50χρονο να αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη βραδινές ώρες σήμερα, Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 50χρονος ημεδαπός για τον τραυματισμό με χημικό υγρό 49χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα σε περιοχή της Μεσσήνης.

Όπως προέκυψε, ο 50χρονος πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προσέγγισε την ημεδαπή έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου του, κατά το χρόνο που αυτή εισερχόταν στην επιχείρηση όπου εργάζεται και της επιτέθηκε αρχικά τοποθετώντας πανί εμποτισμένο με υγρό στο στόμα και τη μύτη της και στη συνέχεια ρίχνοντας στο πρόσωπό της φιάλη με το ίδιο υγρό.

Η 49χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

"google ad"

Ο συλληφθείς με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Υποβλήθηκε σε επέμβαση η 49χρονη

Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως η άτυχη υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική Κλινική, ενώ πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα eleftheriaonline.gr, αναφέρουν ότι μπορεί να έχει πάθει μόνιμη ζημιά στο μάτι της και να μην ανακτήσει την όρασή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα best-tv.gr η ανυποψίαστη 49χρονη γυναίκα δέχθηκε την επίθεση στην περιοχή Ανάληψης περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν έφθασε στην επιχείρηση που εργαζόταν.

Όταν προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά.

Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνεχεία της έριξε υγρό και στο πρόσωπο. Μην μπορώντας να την ακινητοποιήσει εν τέλει τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικές αρχές σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα eleftheriaonline.gr απέκλεισαν εξαρχής το ενδεχόμενο ληστείας, ή εργασιακών διαφορών με την επιχείρηση και όλα συνέκλιναν σε προσωπικά κίνητρα του δράστη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...