17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Επίθεση σε γραφεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη

Ημερομηνία:

Επίθεση με μπογιές και τρικάκια πραγματοποίησαν άγνωστοι το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.

Τα γραφεία των δύο βουλευτών του κόμματος, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Στάθη Γιαννακίδη καθώς και της Νομαρχιακής Οργάνωσης, στεγάζονται όλα στον 3ο όροφο του κτιρίου της Στοάς Νούση και έγιναν στόχος των αγνώστων.

Οι δράστες πέταξαν μπογιές στους τοίχους, τις πόρτες και το πάτωμα και πέταξαν τρικάκια με συνθήματα που εκφράζουν το χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και καταφέρονται εναντίον του κράτους και της κυβέρνησης, σύμφωνα με το xanthipress.gr.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ