12.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Επίκαιρα σχόλια

Ημερομηνία:

Γράφει ο Μανούσος Γ. Δασκαλάκης

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΤΑΚΗΣ
Ήταν καλός, έντιμος, γεμάτος πραότητα και αγαθότητα ο Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης γύρω στα 40, και άνθρωπος καλών προθέσεων.Θέλησε να εργαστεί ως δημοσιογράφος σε μεγάλα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης μετά την επιτυχία του το 2008, μέσω του “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ” με την υπόθεση Μαρκογιαννάκη ο οποίος παραιτήθηκε από το υφυπουργείο Δ.Τ λόγω των απαξιωτικών του χαρακτηρισμών εις βάρος του τότε εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Δ.Λινού.
Δεν τα κατάφερε και έφυγε απογοητευμένος για το Λονδίνο όπου είχε σπουδάσει Αγγλική φιλολογία.Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή του.Ποιος άραγε θα έδινε εντολή δολοφονίας του;Ο Μαρκογιαννάκης επειδή πικράθηκε που βγήκε μια ιδιωτική συνομιλία του στον αέρα;Αστεία πράγματα. Αδίκως είχε τέτοιους φόβους ο μακαρίτης.Αν ήταν έτσι πολλοί δημοσιογράφοι θα είχαν δολοφονηθεί από πολιτικούς. Και πολλοί πολιτικοί από δημοσιογράφους στη στενή για ορισμένους, αλληλοδιαπλεκόμενη σχέση τους.Στο Λονδίνο δούλεψε ως υπάλληλος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων σε σύλλογο υπαλλήλων του πανεπιστημίου Μπράϊτον σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκυρου “Έθνους”.
Εκεί σένα γκρεμό βρέθηκε νεκρός με πολλαπλά τραύματα την επομένη της αυτοκτονίας του στις 2 Απριλίου.
Το πανεπιστήμιο το ανακοίνωσε σε ιστοσελίδα των υπαλλήλων του δύο μήνες αργότερα.
Το ελληνικό κοινό το έμαθε μόλις τις τελευταίες ημέρες από δημοσιεύσεις εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης.

ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ
Πληροφορίες της στήλης λένε ότι ένας αντιδήμαρχος του Σκουλάκη έχει “καβαλήσει το καλάμι.”
Ο Δήμαρχος είναι δυσαρεστημένος γιατί δεν επιθυμεί τέτοιας ποιότητας συνεργάτες, αλλά και δεν τον πιέζει να παραιτηθεί από την θέση του. Δεν θα σας αποκαλύψω το όνομα του ούτε το ύψος του.Σας αφήνω να το μαντέψετε. Υπάρχει και αυτό το άθλιο κουτσομπολιό εις βάρος του.

 

ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑ Η “ΑΝΕΚ” Ο,85 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΟ ΝΕΡΟ “ΣΑΜΑΡΙΑ.”
Ευχαριστούμε την ΑΝΕΚ που πωλεί στα δικά της μπαρ το χανιώτικο νερό “Σαμαριά” προϊόν της ΕΤΑΝΑΠ που έχει έδρα στον Στύλο Αποκορώνου.
Γιατί όμως δεν το χρεώνει ο σερβιτόρος της, 0.50 ευρώ, αλλά ο,85;
Όταν το καλοσκεφτείται σας πιάνει τρέλα. ο,50 ευρώ, μας κάνουν 170 δραχμές. Ποιο ; Το μισό λίτρο γάργαρο νεράκι. Ο.85 ευρώ, μας κάνουν κάπου 280 δραχμές το μικρό μπουκαλάκι το νερό, κυρίες και κύριοι.
Η “δική μας” εταιρεία πουλάει πολύ ακριβά το νερό της ΕΤΑΝΑΠ και κατεβαίνει πικρό πικρό στο λαιμό των επιβατών, για να μη ξεδιψάσει τα χείλη των μισθωτών, των συνταξιούχων, των μικροεπαγγελματιών που τους έχουν πετσοκόψει τους μισθούς και τα ετήσια έσοδα.
Πριν μερικά χρόνια είχε ορισθεί από το αρμόδιο υπουργείο να πωλείται το μικρό μπουκάλι το εμφιαλωμένο νεράκι στα¨ “κυλικεία αεροδρομίων, σταθμών τραίνων, ΚΤΕΛ, κ.λ.π 0,50 Άλλαξε κάτι;

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...