13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Επίκαιρες σκέψεις

Ημερομηνία:

Γράφει ο Μανούσος Γ. Δασκαλάκης

ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΙ “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ” ΝΑΖΙ
Έδωσε στο μετέωρο λαϊκό άνθρωπο σταθερότητα” λέει ο συγγραφέας Στέλιος Ράμφος για τη “Χ.Α.” Δεν έχει διαβάσει ιστορία που γράψει ότι και ο Χίτλερ με τους ναζί έκανε τον απλό άνθρωπο να αισθάνεται ασφάλεια γιατί τους εξασφάλισε εργασία και μέσω του οργασμού της πολεμικής βιομηχανίας, αλλά και μέσον της συνέχειας του μπισμαρκικής εμπνεύσεως κράτος πρόνοιας. Ο ναζισμός έχει δύο πρόσωπα. Το καλό για να ενσωματώσει τις λαϊκές τάξεις σε εθνοφυλετική βέβαια και ρατσιστική βάση με τον Φύρερ πρώτο τη τάξη αρχηγό, και το απεχθές εγκληματικό και αποτρόπαιο -Εκτός των άλλων εγκλημάτων ,που προκάλεσε ο πόλεμος στην Ευρώπη,- θανάτωση 6 εκατομμυρίων Εβραίων, 500.000 τσιγγάνων, ατόμων με ειδικές ανάγκες, και ψυχικά ασθενών.

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ
Εκτός ότι είναι καθεστωτικά και σύστημα εξουσίας τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης περνούν και τον λαό σαν ηλίθιο και άμορφη μάζα. Μέχρι χθες δεν ήξεραν τίποτα για τον ποιον της “Χρυσής αυγής.”Μάλιστα ορισμένα όπως το “Πρώτο Θέμα” πρόβαλλαν το λάϊφ στάϊλ των πρωτοπαλίκαρων της.
Μόλις, κι έπειτα από την γενική κατακραυγή για την δολοφονία του ράπερ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ η κυβέρνηση απεφάσισε την σύγκρουση μαζί τους και την ποινική δίωξη τους δια της δικαιοσύνης {κατά τα αλλά δεν υπάρχει ομφάλιος λώρος μεταξύ της εκάστοτε κυβέρνησης και της δικαιοσύνης.} τα μέσα ενημέρωσης άρχισαν να παραληρούν από όψιμη χαρά, και να ανακαλύπτουν τα κακά παιδιά της “Χ.Α” “Και τι εγκληματίες που είναι και γιατί δεν μπαίνουν στη φυλακή.” Η υποκρισία των μεγιστάνων των μέσων και των δουλικών τους σε όλο της το μεγαλείο. “Που ήσασταν μέχρι χθες βρε παιδιά;”Που είναι η ερευνητική σας δημοσιογραφία πλην ορισμένων φωτεινών εξαιρέσεων όπως του δημοσιογράφου Δ.Ψαρά;
Η αναξιοπιστία και η υποκρισία των μέσων ενημέρωσης -πλην λίγων εξαιρέσεων- έχει κάνει τον κόσμο να μην τα εμπιστεύεται.Όπως δεν εμπιστεύεται και τους πολιτικούς που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος της αβύσσου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...