14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Επίσημα εγκαίνια για τον νέο, υπερσύγχρονο βρεφονηπιακό σταθμό του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων, στα Νεροκούρου | Φωτός

Ημερομηνία:

Εγκαινιάστηκε και επίσημα ο νέος, υπερσύγχρονος βρεφονηπιακός σταθμός του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων στα Νεροκούρου, το απόγευμα της Παρασκευής από τον Δήμαρχο Χανίων, ΠαναγιώτηΣημανδηράκη και τον Πρόεδρο του Οργανισμού, Στέλιο Βαλυράκη.

Στα εγκαίνια παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι, Αντώνης Βαρδάκης, Τάσος Αλόγλου, Μιχάλης Καλογριδάκης, Στέλιος Μιχαηλάκης, Γιάννης Νικηφοράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου, Γιάννης Σημαντηράκης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νεροκούρου, Κοσμάς Καλομοιράκης, ο τ. Δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας,  η Προϊσταμένη Προσχολικής Αγωγής του ΔΟΚΟΙΠΠ του Δήμου Χανίων, Ειρήνη Τζιράκη, η διευθύντρια και το προσωπικό του νέου βρεφονηπιακού σταθμού, αλλά και πλήθος γονέων και παιδιών, που εξυπηρετεί ο νέος σταθμός.

Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός, δύο ορόφων τηρεί τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές προσβασιμότητας και ασφάλειας,ενώ αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε πληρότητα εξυπηρετώντας 50 νήπια και 12 βρέφη. Παράλληλα, ο βρεφονηπιακό σταθμός διαθέτεισύγχρονες εγκαταστάσεις υγιεινής αλλά και χώρο προετοιμασίας φαγητού για τα παιδιά του σταθμού.

Ο Δήμαρχος Χανίων, σε δηλώσεις του στα μέσα, επεσήμανε ότι «πρόκειται για έναν νέο βρεφονηπιακό σταθμό «στολίδι»&πρότυπο, που θα φιλοξενεί βρέφη και νήπια, αλλά θα δώσει την ευκαιρία στους εργαζόμενους να λειτουργούν κάτω από τις πιο σύγχρονες και τις καλύτερες παιδαγωγικάσυνθήκες. Είναι μια προσπάθεια δεκαετιών που ολοκληρώνεται για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών αλλά και την ανάγκη των νέων οικογενειών να παραδώσουν τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές μέρος, ενώ παράλληλα θα μπορούν να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Ο σχεδιασμός μας για την επέκταση των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου μας συνεχίζεται και είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να πετύχουμε και αυτόν τον στόχο».

Ο Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ, Στέλιος Βαλυράκης με τη σειρά του τόνισε πως «η ιστορία του σταθμού είναι τόσο μεγάλη, που “αγγίζει” σχεδόν τα 20 χρόνια. Τους τελευταίους μήνες έπειτα από πολλά εμπόδια, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τις άδειες για τη λειτουργία του σταθμού και σήμερα, τα Χανιά έχουν στη διάθεση τους έναN πρότυπο βρεφονηπιακό σταθμό».

Μετά τα εγκαίνια, προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους πλούσια εδέσματα και χριστουγεννιάτικα γλυκά, που προετοίμασε το προσωπικό του βρεφονηπιακού σταθμού.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ