15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Επίσκεψη Βαγιωνάκη στον ΟΑΕΔ Χανίων

Ημερομηνία:

Το γραφεία του ΟΑΕΔ επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας 17 Αυγούστου, η βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, κα ΒάλιαΒαγιωνάκη, θέλοντας να ενημερωθεί αναλυτικά για τα προβλήματα και τις ανάγκες που αντιμετωπίζει το τοπικό υποκατάστημα, καθώς και για να αντλήσει ποιοτικά στοιχεία για την ανεργία στον νομό.

Την κα Βαγιωνάκη υποδέχτηκε ο Διευθυντής του τοπικού υποκαταστήματος κ. ΓιάννηςΜιχελάκης, ο οποίος πληροφόρησε την βουλευτή για τις δυνατότητες του τοπικού ΟΑΕΔ, τα προβλήματα συνωστισμού που παρατηρούνται στο τέλος της θερινής περιόδου (Οκτώβριος – Δεκέμβριος), για τα ευρωπαϊκά προγράμματα, καθώς και για τις αλλαγές που προωθούνται σχετικά με την ηλεκτρονική εγγραφή και έκδοση δικαιολογητικών από αρχές του χρόνου, για όλους τους δικαιούχους.

Η βουλευτής από την πλευρά της πρότεινε συγκεκριμένες δράσεις τόσο για την αποσυμφόρηση της κίνησης το επόμενο διάστημα, όσο και για την έγκαιρη ενημέρωση του κοινού για τις αλλαγές που προωθούνται και που ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα στην εξυπηρέτηση του, τουλάχιστον για το αρχικό διάστημα εφαρμογής τους. Παράλληλα, εξέφρασε τη διαθεσιμότητα και την επιθυμία της για μια σταθερή συνεργασία με τον Οργανισμό.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ