15.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Επίσκεψη εργασίας αντιπροσώπων Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εκκλησιών στον Αντιπεριφερειάρχη

Ημερομηνία:

Επίσκεψη Εργασίας στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη πραγματοποίησε χθες το πρωί υψηλόβαθμη Αντιπροσωπεία του Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εκκλησιών από τη Γενεύη της Ελβετίας εν όψει της ερχόμενης Συνέλευσης της Κεντρικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εκκλησιών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης (ΟΑΚ) στο Κολυμπάρι τον ερχόμενο Αύγουστο-Σεπτέμβριο. Της Αντιπροσωπείας ηγείτο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σασίμων (Οικουμ. Πατριαρχείο) κ. Γεννάδιος, Αντιπρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών (ΠΣΕ), και ο Δρ. Γεώργιος Λαιμόπουλος, αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΠΣΕ και Μόνιμος Αντιπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο ΠΣΕ.

Η Αντιπροσωπεία, συνοδευόμενη από τον Γενικό Διευθυντή της ΟΑΚ Δρ. Κωνσταντίνο Κενανίδη εξέτασε από κοινού με τον κ. Βουλγαράκη διάφορα πρακτικά ζητήματα αναφορικά με τη διοργάνωση της ερχόμενης Συνέλευσης. Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων υποσχέθηκε να συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο την ΟΑΚ, ώστε η Συνέλευση να είναι επιτυχής και άρτια από κάθε πλευρά.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ