18.8 C
Chania
Wednesday, December 17, 2025

Επίσκεψη Μ.Βολουδάκη στο Δήμο Καντάνου – Σελίνου

Ημερομηνία:

Ο πρώην βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. Μανούσος Βολουδάκης επισκέφθηκε την Τετάρτη 28/03/12 το Δήμο Καντάνου-Σελίνου, όπου ενημερώθηκε από το Δήμαρχο κ. Δερμιτζάκη και τους Αντιδημάρχους κκ. Μπιτσάκη, Πυροβολάκη και Κουκουβιτάκη για τα εν εξελίξει έργα υποδομής του Δήμου, αλλά και γενικότερα για τα κύρια ζητήματα που απασχολούν την περιοχή. Ειδική αναφορά έγινε στη μονάδα βιολογικού καθαρισμού της Παλιόχωρας, έργο προφανούς προτεραιότητας για το οποίο αναμένεται η απόφαση του ΣτΕ, καθώς και για το σχεδιαζόμενο βιολογικό καθαρισμό της Σούγιας. Έγινε ανασκόπηση των ζητημάτων οδοποιίας του Δήμου, με κυριότερο αυτό του ΝΟΑΚ.

Το  Κέντρο Υγείας Καντάνου είναι υποστελεχωμένο, και παρ΄όλα αυτά ειδικευμένο προσωπικό του βρίσκεται αποσπασμένο σε άλλες υπηρεσίες του ΕΣΥ. Στα αγροτικά ιατρεία συχνά υπάρχουν κενά λόγω ελλείψεως συντονισμού μεταξύ Υπουργείου – Νοσοκομείου – Ιατρείων. Το Πολυδύναμο Ιατρείο της Παλιόχωρας δεν έχει ιδρυθεί ούτε καν στα χαρτιά, με τη ΔΥΠΕ Κρήτης να αδυνατεί να ξεπεράσει γραφειοκρατικά προσκόμματα.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νίκος Χριστοδουλάκης: Η Κρήτη λαβώθηκε, αλλά θα ξανασηκωθεί

Του Νίκου Χριστοδουλάκη* Θα νόμιζε κανείς πως από την αρχή...

Ηράκλειο: Χωρίς επίδομα ανεργίας ξενοδοχοϋπάλληλοι για τα Χριστούγεννα – Καθυστερήσεις έως και 40 ημερών!

Παρέμβαση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου για καθυστερήσεις στο επίδομα...

Κρήτη: Στο “κόκκινο” της ξηρασίας στο υπέδαφος παρά τις πρόσφατες βροχές

Η Κρήτη εξακολουθεί να βρίσκεται σε καθεστώς ήπιας έως...