19.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Επίσκεψη Σεραφείμ Τσόκα στο Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων Χανίων

Ημερομηνία:

To Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων στα Χανιά επισκέφτηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Χανίων, κ. Μανώλη Σταματάκη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους, όπου ενημερώθηκαν για τα προβλήματα του Ιδρύματος.   Μετά τη συνάντηση ο κ. Τσόκας  δήλωσε :

«Σήμερα με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους επισκεφτήκαμε το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων στα Χανιά, συζητήσαμε με τον διοικητή και το νοσηλευτικό προσωπικό και διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι το τι συμβαίνει.

Υπάρχει ένας αριθμός ανθρώπων που κάνουν απίστευτες προσπάθειες για να ανταποκριθούν και να προσφέρουν στον συνάνθρωπο. Από την πλευρά την δική μας αυτό που η Περιφέρεια θα κάνει -και θα το κάνει, να είστε σίγουροι- είναι να απλώσει μια ομπρέλα προστασίας σε όλους τους ανήμπορους και θα ξεδιπλώσει μια κοινωνική πολιτική ώστε να μπορέσει τέτοιου είδους προβλήματα να τα αντιμετωπίσει.

Θα είμαστε πάντα συμπαραστάτες σε κάθε καλή προσπάθεια που υπάρχει ώστε να μην είναι κανένας κρητικός μόνος του».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος αντιπεριφερειαρχης Χανίων, κ. Μανώλης Σταματάκης δήλωσε:

«Με τον υποψήφιο περιφερειάρχη, Σεραφείμ Τσόκα, επισκεφτήκαμε σήμερα το Ίδρυμα των χρόνιων παθήσεων της περιοχής μας για να διαπιστώσουμε τα προβλήματα που έχει. Είδαμε τις προσπάθειες που καταβάλει το νοσηλευτικό προσωπικό για να μπορέσει να προσφέρει την βοήθεια που χρειάζονται οι συνάνθρωποι μας που νοσηλεύονται μέσα στο ίδρυμα αυτό. Γνωρίζοντας ακριβώς τα προβλήματα τους θα σταθούμε συμπαραστάτες και αρωγοί στην προσπάθεια που αυτοί κάνουν για να παρέχουν την βοήθεια που χρειάζεται στους συνανθρώπους μας».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χάος στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ: Το κίνημα υπέρ της Παλαιστίνης εξαπλώνεται και σε άλλες χώρες

Εξαπλώνονται σε πολλά πανεπιστήμια στον κόσμο, οι διαδηλώσεις αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους που βρίσκονται...

Η ΠΑΠΑΔΙΑ

(Μια αφήγηση που πηγάζει από ιστορικά γεγονότα)... Μες τη νύχτα...

Σα σήμερα, 4 Μαΐου 2017, πέθανε ο ανυπότακτος Αναρχικός Βαρδής Τσουρής | Φωτός

Κάθε τόπος έχει ανθρώπους που έχουν αφήσει το στίγμα...