21.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Επίσκεψη του ανεξάρτητου Βουλευτή Χανίων Παύλου Πολάκη στο Δήμο Σφακίων

Ημερομηνία:

Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Χανίων και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 23 Αυγούστου, το Δημαρχείο Σφακίων, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γιάννη Ζερβό. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Βαρδής Γυπαράκης, Γιώργος Καγιαδάκης, Γιάννης Μπολιώτης και Γιάννης Μπραουδάκης, οι Ειδικοί Σύμβουλοι Δημάρχου, Νεκταρία Γλυμενάκη, Σταύρος Καπριδάκης και Στρατής Τσιτσιρίδης, καθώς και στελέχη του προσωπικού του Δήμου.

O Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Πολάκη για τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο, καθώς και για έργα που έχουν περαιωθεί ή που βρίσκονται σε εξέλιξη. Συζητήθηκαν επίσης θέματα καθημερινότητας, οδοποιίας, λειψυδρίας και δημιουργίας νέων υποδομών, κυρίως στην κατεύθυνση της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.

Έγινε ιδιαίτερη αναφορά για την προσπάθεια του Δήμου να εξασφαλίσει τις αναγκαίες χρηματοδοτήσεις με σκοπό την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων, σύμφωνα με μελέτες που είχαν δρομολογηθεί τη δημοτική περίοδο 2015-2019, και αφορούν τους τομείς του ιστορικού, πολιτιστικού, εκκλησιαστικού και φυσικού τοπίου των Σφακίων.

Αφού ενημερώθηκε από τον κ. Ζερβό για τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο, ο κ. Πολάκης δήλωσε την αμέριστη υποστήριξή του στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής.

Ο κ. Πολάκης θεωρεί πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα πρέπει να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος της προηγούμενης τετραετίας, να προχωρήσουν άμεσα τα έργα των αντλιοστασίων, να δρομολογηθεί η κατασκευή του Λιμένα της Χώρας Σφακίων και της Αγίας Ρουμέλης, να ολοκληρωθεί με τον τρόπο που είχε σχεδιαστεί το έργο της αντιστήριξης πρανών στη Χώρα Σφακίων, να αποτραπεί η τοποθέτηση ανεμογεννητριών στα βουνά μας και να επανέλθει ο Δήμος σε αναπτυξιακή πορεία.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...