26.6 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Επίσκεψη του προέδρου της εταιρείας πληροφορικής JR Technologies, George Khairallah, στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Ημερομηνία:

Επίσκεψη στο Πολυτεχνείο Κρήτης, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015, ο πρόεδρος της εταιρείας πληροφορικής JR Technologies, κ. George Khairallah, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Ιδρύματος κ. ΒασίλειοΔιγαλάκη.

Η εταιρεία JR Technologies (www.jrtechnologies.com ) δραστηριοποιείται στο χώρο ανάπτυξης λογισμικού αεροπορικών κρατήσεων με γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στην Ινδία και πρόσφατα στα Χανιά και την Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε μία σύντομη παρουσίαση των ειδικοτήτων των Σχολών του Ιδρύματος ενώ συζητήθηκε και η προοπτική άμεσης απασχόλησης αποφοίτων του Πολυτεχνείου Κρήτης στην εταιρεία JR Technologies.

Ο κ. Khairallah αναφέρθηκε εκτενώς στον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει αναλάβει παγκοσμίως η εταιρεία στην ανάπτυξη και υιοθέτηση της νέας γενιάς λογισμικού διαχείρισης και διανομής του αεροπορικού προϊόντος ενώ εξέφρασε την πρόθεση της εταιρείας για στενή και εποικοδομητική συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Ο κ. Διγαλάκης χαρακτήρισε πολύ θετική για το Ίδρυμα και την πόλη την παρουσία μιας εταιρείας όπως η JR Technologies στα Χανιά και αναφέρθηκε στην προοπτική ίδρυσης ενός κέντρου ανάπτυξης λογισμικού για την φιλοξενία αντίστοιχων μεγάλων εταιριών λογισμικού του κλάδου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...