23.8 C
Chania
Tuesday, May 28, 2024

ΕΠΑ.Σ. Χανίων Λειτουργία Ειδικοτήτων για το σχολικό έτος 2013-2014

Ημερομηνία:

   1.Τεχνιτών Αερίων Καυσίμων (Φυσικού Αερίου).Η αυξανόμενη εφαρμογή του αερίου σε οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές( θερμάνεις κατοικιών, επαγγελματικές κουζίνες, παραγωγή ζεστού νερού, ξενοδοχειακές εφαρμογές)στο νομό μας    δημιουργεί την αναγκαιότητα να προετοιμάσει τεχνικούς κατάλληλα εκπαιδευμένους. Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει η κατάλληλη κτιριακή υποδομή και ο απαραίτητος βασικός εξοπλισμός.

 2. Μαγειρικής Τέχνης Είναι γνωστό ότι λόγω της άμεσης σχέσης που υπάρχει ανάμεσα στη μαγειρική και στον τουρισμό, όπου αποτελούν σημαντικοί παράγοντες για την οικονομική ανάπτυξη του νομού μας. Η ειδικότητα της Μαγειρικής Τέχνης αποτελεί ένα από τα δυναμικότερα και διαχρονικότερα επαγγέλματα , με αποτέλεσμα η ζήτηση και τον ενδιαφέρον  να είναι πάρα πολύ μεγάλη. Σημείωση ότι στην ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ       (Ταυρωνίτη) οι αιτήσεις ήταν πάνω από εκατό με δυνατότητα φοίτησης μόνο 25.

3. Θερμοκηπιακών Κατασκευών και Καλλιεργειών. Στο  νομό μας παρουσιάζεται  ραγδαία αύξηση της έκτασης των θερμοκηπιακών καλλιεργειών  τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητη και αναγκαία  η εκπαίδευση καταρτισμένου προσωπικού , πολύ σημαντικό για την αναβάθμιση του τομέα, την μείωση της ανεργίας ,την δημόσια υγεία και την οικονομική ανάπτυξη

Πιστεύοντας ότι θα δοθεί   επαγγελματική διέξοδος σε αρκετούς νέους του νομού μας ζητάμε να λειτουργήσουν οι παραπάνω ειδικότητες το επόμενο σχολικό έτος 2013-2014 σας γνωρίζουμε ότι υπάρχει σχετική υποδομή και εκπαιδευτικό προσωπικό,  και παρακαλούμε για τις δικές ενέργειες.

Ο Διευθυντής                                                           

 Δαράκης Ιωάννης

Aναφορά Βιρβιδάκη

Ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο ‘το με Α.Π. 27/22-1-2013 έγγραφο του Διευθυντή του ΕΠΑ.Σ. Χανίων κ. Ιωάννη Δαράκη προς τη Διεύθυνση Β/θμίας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, με αίτημα τη λειτουργία ειδικοτήτων για το σχολικό έτος 2013-2014’.

                                                                                         

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ