30.8 C
Chania
Friday, September 13, 2024

Επικός Εμμανουήλ Καραλής: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 6 μέτρα – «Μου είχαν πει ότι οι μαύροι δεν κάνουν άλμα επί κοντώ, τώρα είμαι ο πρώτος που πέρασε τα 6 μέτρα»

Ημερομηνία:

Ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε με την τρίτη προσπάθεια τα 6 μέτρα στο Diamond League στη Σιλέσια και σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου και ελάχιστες ημέρες μετά την 6η θέση στο Diamond League της Λωζάνης, ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε αυτό που προσπαθούσε εδώ και καιρό. Με άλμα στα 6 μέτρα, ο Έλληνας πρωταθλητής έσπασε το δικό του ρεκόρ και σημείωσε ένα ακόμη νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Ο ίδιος είχε περάσει με την πρώτη διαδοχικά τα 5,62 μ., 5,72 μ., 5,82 μ. και τα 5,82. Χρειάστηκε τη δεύτερη στα 5,92 μ. ενώ στη συνέχεια πέρασε με την τρίτη τα 6 μέτρα, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα.

Ξέσπασε ο Καραλής

Ξέσπασε στο Twitter κατά του ρατσισμού τον οποίο έχει βιώσει επί χρόνια ο Εμμανουήλ Καραλής.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του επί κοντών έγινε ο πρώτος Έλληνας που ξεπερνάει τα 6μ και παράλληλα ο πρώτος μαύρος άλτης που τα καταφέρνει. Ο Μανόλο διέλυσε το πανελλήνιο ρεκόρ στην Σιλεσία της Πολωνίας και στο Diamond League και έστειλε το δικό του μήνυμα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Μου είχαν πει ότι οι μαύροι δεν κάνουν άλμα επί κοντώ. Τώρα είμαι ο πρώτος μαύρος άλτης με άλμα πάνω από τα έξι μέτρα! Μην εγκαταλείπετε ποτέ τα όνειρά σας».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ