23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Επισκέψεις Μαρκογιαννάκη σε ΚΤΕΛ και Ένωση Ξενοδόχων

Ημερομηνία:

Επισκέψεις στο ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου και στην Ένωση Ξενοδόχων Χανίων πραγματοποίησε, σήμερα 19/01/2015, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος Βουλευτής Χανίων, κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Ακολουθεί σχετικό δελτίο τύπου:

Η συζήτηση στο ΚΤΕΛ Χανίων- Ρεθύμνου περιστράφηκε γύρω από την ανάπτυξη της εταιρίας, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι αλματώδης και αποφέρει σημαντικά κέρδη στους μετόχους. Αυτό οφείλεται εν πολλοίς και στην ομαλοποίηση των σχέσεων με το ΚΤΕΛ Ανατολικής Κρήτης. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχουν αγοραστεί πάνω από σαράντα λεωφορεία με τα οποία καλύπτεται πλήρως το μεταφορικό έργο των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ένα άλλο θέμα, το οποίο απασχολεί το ΚΤΕΛ Χανίων- Ρεθύμνου είναι η απελευθέρωση των επιβατικών μεταφορών το 2019. Ενόψει τούτου, το ΚΤΕΛ Χανίων- Ρεθύμνου κάνει ότι πρέπει για να είναι ανταγωνιστικό κι έτσι να μπορέσει να διατηρήσει το μεταφορικό έργο που έχει στην Κρήτη.

Στην Ένωση Ξενοδόχων Χανίων, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τον τουρισμό και τα ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από την πολιτική αστάθεια που ενδέχεται να έχει η χώρα μας. Η ανησυχία για ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι έκδηλη στους ξενοδόχους. Ένα άλλο θέμα συζήτησης ήταν η αποκρατικοποίηση του αεροδρομίου των Χανίων. Πεποίθηση των` ξενοδόχων είναι ότι αυτό μπορεί να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του τόπου υπό την προϋπόθεση ότι θα μπουν ασφαλιστικές δικλίδες, οι οποίες δε θα επιτρέπουν στον ιδιώτη να επιδιώκει μόνο το κέρδος αλλά ταυτόχρονα να αναπτύσσεται και το αεροδρόμιο.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέπτυξε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τον τουρισμό και τις μεταφορές, δήλωσε δε ότι θα είναι στην διάθεση των παραπάνω για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος, εφόσον επανεκλεγεί Βουλευτής.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...