Categories: OIKONOMIA

Επιστολή Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για το θέμα της Δακοκτονίας 2011

Mε τις ανησυχίες της Περιφέρειας Κρήτης και κυρίως της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων σχετικά με το θέμα της Δακοκτονίας 2011 συντάσσεται με επιστολή, που απέστειλε χθες προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Κώστα Σκανδαλίδη, ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης.

«Έχετε λάβει τα μηνύματα και τις διαμαρτυρίες των ελαιοπαραγωγών του Δήμου μας αλλά και του Νομού μας γενικότερα» επισημαίνει στην επιστολή του ο Δήμαρχος Χανίων», προτείνοντας ότι μια επίσκεψη όλων των εμπλεκομένων με το παραπάνω θέμα φορέων στο Γραφείο του Υπουργού θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη.

Ο κ. Σκουλάκης τονίζει επίσης ότι θα πρέπει να βρεθεί από κοινού η χρυσή τομή, η οποία και θα εξασφαλίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την εξασφάλιση του αγροτικού εισοδήματος στους ελαιοπαραγωγούς που εκπροσωπούν το πρώτο και κυριότερο προϊόν του Δήμου Χανίων, του Νομού μας και της Περιφέρειας Κρήτης γενικότερα.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας και των παρατημάτων Ηρακλείου, Χανίων, Πρέβεζας

Μετά από την επιτυχημένη Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας της  Ελληνικής  Φωτογραφικής Εταιρείας και των παρατημάτων Ηρακλείου…

7 mins ago

Ο Νίκος Παπανδρέου την Κυριακή στα Χανιά

Ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Παπανδρέου και εκ νέου υποψήφιος Ευρωβουλευτής, θα…

9 mins ago

Η Ντόρα, η εκδήλωση για τον Μεϊμαράκη και η «κόντρα» με Καρκανάκη για την καλύτερη Νομαρχιακή της ΝΔ στη χώρα!

Ζεστό και άκρως συγκινησιακό το κλίμα χθες στο "Galaxy" για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο…

24 mins ago

Οργή εργαζόμενων για την Παιδοψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ μετά το νέο “εντέλλεσθαι”

Σε μία σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες προχωρά το σωματείο εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ με φόντο…

2 hours ago

Κρήτη: Συγκλονίζει ο θάνατος της 17χρονης Νικολέττας – Ψυχολόγοι σήμερα στο Λύκειο Μοχού

Ακόμα δεν μπορούν να εξηγήσουν στην τοπική κοινωνία της Σταλίδας τι ακριβώς συνέβη με τη 17χρονη μαθήτρια και τη…

2 hours ago

This website uses cookies.