Καθημερινή Μαχητική
Εφημερίδα

"google ad"

17.8 C
Chania
Sunday, March 30, 2025

Επιστολή διαμαρτυρίες της ΕΠΚΧΑΝ προς την Εθνική Επιτροπή Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών

Ημερομηνία:

Οι καθημερινές καταγγελίες των  καταναλωτών ,για τους παρόχους τηλεφωνίας, σταθερής- κινητής αλλά και ίντερνετ, και τα υποσχόμενα “ελκυστικά πακέτα” από αυτούς προς τους καταναλωτές,  ώθησε την ΄Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Ν.Χανίων, να στείλει επιστολή Διαμαρτυρίας προς την Διοίκηση της Ε.Ε.Τ.Τ, και να ζητήσει , να γίνει δειγματοληπτικός έλεγχος στην αγορά της τηλεφωνίας, αλλά και να μπουν όροι πρόσβασης και επικοινωνίας του παρόχου  προς τον καταναλωτή.

Το σημείο δε, που ιδιαίτερα η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ ,εστίασε την προσοχή  της απευθυνόμενη προς  στην Ε.Ε.Τ.Τ είναι:
“Επειδή ο καταναλωτής σήμερα, αυτόβουλα και ελεύθερα επιλέγει πάροχο, θα πρέπει πριν κινηθεί η διαδικασία επικοινωνίας, να ενημερώνεται με τηλεειδοποίηση  ο καταναλωτής, σε ποιο πάροχο απευθύνεται η κλήση του, προς αποφυγή χρήσης τηλεφωνημάτων που ξεφεύγουν από το “πακέτο”συμφέρουσας σύνδεσης”

Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων
Ιωάννα Μελάκη

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» στον Πολάκη

Μετά τον Διονύση Τεμπονέρα, τον Παύλο Πολάκη στοχοποιεί και ο...

Πρίνος: Αντιδράσεις για την αποθήκευση CO₂ στον κόλπο της Καβάλας

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανακοίνωση για τη χρήση...

Ο Κασσελάκης και ο Λεβέντης

Στα Παρίσι βρέθηκε την Δευτέρα ο Στέφανος Κασσελάκης, όχι για...