17.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Επιστολή: Πρώτος ο Δήμος Χανίων στην κατάργηση της Κοινωνικής Πολιτικής

Ημερομηνία:

Κυριοι,

Στην προηγουμενη επιστολη αρθρο μου αναφερθηκα στην αναλγησια της Δημοτικης μας αρχης που ακουστηκε οτι εχει προσλαβει εργολαβο απο Θεσσαλονικη για να διακοπτει το νερο απο τους δημοτες μας που μη εχοντας δεν εξωφλουν το λογαριασμο τους αν και προκειται για ενα  θεοσταλτο κοινωνικο αγαθο που δεν ανηκει σε κανενα.Σημερα διαβαζω οτι απο την παρασκευη  διεκοψαν το νερο απο μια τριμελη οικογενεια και την αφησαν για το τριημερο χωρις νερο και  μαλιστα για ενα λογαριασμο 374 ευρω.

Αισθανθηκα απεραντη ντροπη γιατι ειμαι Χανιωτης κι επελεξα αυτην την δημοτικη αρχη (αν και δεν ηταν στις επιλογες μου αλλα η ευθυνη ειναι συλλογικη.

Οι κυριοι της δημοτικης αρχης επιτελους ας καταλαβουν οτι δεν επελεγησαν για να διαδραματισουν  ενα κατασταλτικο ρολο ουτε να δωσουν συνεχεια στην ευρωπαικη αντιλαικη πολιτικη που ειναι ατια να υποφερει ο λαος μας.

Το διαπιστωσαμε εξ αρχης και νιωθαμε τη μοναξια του δημοτη που δεν περιβαλεται απο κανενος ειδους δημοτικη υπαρξη.Μα σε καμια περιπτωση σε κανενα εργο σε κανενα κοινωνικο προβλημα δεν υπαρχει σκεπη δεν υπαρχει παρεμβαση.Να ομως που οταν προκειται για την καταργηση του κοινωνικου κρατους πως συναινει και η κατα τ αλλα δημοτικη μας αρχη.

Πιστευω ομως οτι η νεμεσις καποτε θαρθει και δεν εννοω για τις εκλογες γιατι στις εκλογες μας επηρεαζουν κι αλλοι παραγοντες,ΜΜΕ,Υποσχεσεις χωρις βαση κλπ οποτε οδηγουμαστε σε λαθος επιλογες εννοω λοιπον νεμεση που θα προκαλεσει η λαικη οργη.Κατι βεβαια που το ξεχασαμε γιατι ο λαος εχει περιοριστει στον καναπε και ο λογος ειναι η οικονομικη καταθλιψη,αλλα το ξεσπασμα δεν μπορει  παρα θα γινει και μαλιστα οταν η αναλγησια ειναι τοσο μεγαλη,οσο κι αδιαφορια για τη στερηση και την φτωχεια σε καθε επιπεδο.

Εγω ελπιζω παντα τελευταιος θα μιλησει ο λαος…..

Μανολης Μπαδογιαννης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ