12.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Επιτροπή Κατοίκων: Φιάσκο η επίσκεψη της διεύθυνσης ΕΛ.ΤΑ. στην Κάντανο | Βίντεο

Ημερομηνία:

Για φιάσκο και κοροϊδία μιλούν οι κάτοικοι που συμμετέχουν στη συντονιστική επιτροπή αγώνα

για την ακύρωση κλεισίματος των ΕΛ.ΤΑ. Καντάνου σχετικά με την επίσκεψη κλιμακίου της διεύθυνσης των ΕΛΤΑ στην περιοχή.

Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Το επίμονο αίτημα της  Διεύθυνσης των  ΕΛ.ΤΑ. Περιφέρειας Κρήτης για διάλογο προς αναζήτηση και εύρεση λύσης  στο αίτημα των κατοίκων της περιοχής του Σελίνου, ώστε να μην κλείσει το κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ στην Κάντανο, αποδείχτηκε φιάσκο!

Αν και πάνδημος ο λαός τους περίμενε να ακούσει,  οι εκπρόσωποι της διεύθυνσης των ΕΛ.ΤΑ. δήλωσαν αναρμόδιοι και χωρίς εξουσιοδότηση για οτιδήποτε.

Προς αποφυγήν της λαϊκής οργής, πραγματοποιήθηκε, κατόπιν αιτήματος της διεύθυνσης των ΕΛ.ΤΑ., άτυπα, συνάντηση «κεκλισμένων των θυρών» με τον Δήμαρχο και τους παρευρισκόμενους δημοτικούς συμβούλους, χωρίς τη συμμετοχή πολιτών.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν όλοι μας γιατί μπήκαν σε τέτοια ταλαιπωρία οι ίδιοι και καθυστέρησαν και εμάς από τις δουλειές μας,  αφού γνώριζαν ότι δεν διέθεταν καμιά εξουσιοδότηση.

Παρά ταύτα ευελπιστούμε ότι θα μεταφέρουν στους ανωτέρους τους, όπως τους ζητήσαμε, το μήνυμα  της μεγαλειώδη συγκέντρωση των Σελινιωτών που έζησαν: «Φωνή λαού, οργή Θεού»

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ