23.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Επιτυχημένο το 7ο σεμινάριο προπονητικής

Ημερομηνία:

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το 7ο σεμινάριο προπονητικής από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος”, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων.
Το θεωρητικό κομμάτι του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων και το πρακτικό στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, με εισηγητές τους Βασίλη Βούζα (Προπονητής UEFA PRO), Βασίλη Αλεξίου (Κ.Φ.Α.-Προπονητής Φυσικής Κατάστασης με δίπλωμα UEFA A’) και Γιώργο Μουντάκη (Προπονητής Τερματοφυλάκων με δίπλωμα UEFA B’).
Τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Χανίων, κ. Βούρβαχη Γεώργιο, που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο σεμινάριο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος κ. Λυκάκης Δημήτριος και το Μέλος της Ε.Π.Σ.Χ. κ. Δασκαλάκης Κωνσταντίνος.
Ο κ. Λυκάκης στο χαιρετισμό που απηύθυνε εκ μέρους του Προέδρου της Ε.Π.Σ.Χ., τόνισε ότι η Ένωση θα είναι πάντα αρωγός στα σεμινάρια προπονητικής που διοργανώνει ο Σ.Π.Π.Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος”, ενώ αποκάλυψε ότι μετά από ενέργειες της Ε.Π.Σ. Χανίων η β’ φάση για το δίπλωμα UEFA A’ θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά.
Οι εισηγητές του σεμιναρίου δέχθηκαν τιμητικές πλακέτες, με τον κ. Λυκάκη να την απονέμει στον κ. Αλεξίου, τον κ. Δασκαλάκη στον κ. Μουντάκη, ενώ τη βράβευση στον κ. Βούζα έκανε ο Ενωσιακός προπονητής, κ. Πρόκος Ευάγγελος, που είναι Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος αλλά και εκπρόσωπος των Ελλήνων προπονητών στην Ευρώπη.
Το βράδυ του Σαββάτου (28/7/2012) το Δ.Σ. του Σ.Π.Π.Ν.Χ. “Ο Παγκρήτιος” παρέθεσε γεύμα στο οποίο παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων, κ. Βούρβαχης Γεώργιος, που συζήτησε μέσα σε πολύ ζεστό κλίμα με τους προπονητές και εξήγησε στους κ.κ. Βούζα και Αλεξίου το σύστημα διεξαγωγής της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Χανίων, το οποίο βρήκαν ενδιαφέρον οι δύο εισηγητές του σεμιναρίου, τονίζοντας από την πλευρά τους ότι ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος το κάνει πιο ανταγωνιστικό.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το...

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος...