22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Επιχείρηση ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη: Ενώπιον «τεράστιου κυκλώματος» με εμπλοκή και αστυνομικών

Ημερομηνία:

Δεκάδες άτομα έχουν ήδη συλληφθεί- Οι έρευνες ξεκίνησαν μήνες πριν με την συμμετοχή και της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων

Στην εξάρθρωση ενός “τεράστιου” όπως χαρακτηρίζεται, κυκλώματος εκτιμάται ότι προχώρησαν οι αρχές ασφαλείας, με αποκορύφωμα την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Δυτική Κρήτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κύκλωμα δεν αφορά μόνο σε υποθέσεις όπλων και πυρομαχικών, αλλά σε πολλά ακόμα και ήδη έχουν συλληφθεί περισσότερα από 20 άτομα, εκ των οποίων, τουλάχιστον 4 είναι αστυνομικοί. Στην κατοχή τους φέρεται να έχουν βρεθεί μεγάλες ποσότητες όπλων και χειροβομβίδων

Σημειώνεται ότι στις έρευνες που έχουν ξεκινήσει μήνες πριν, συμμετείχαν εκτός από τις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες, αυτή του οργανωμένου εγκλήματος και η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της μεγάλης αυτής έρευνας είχε προκύψει και η σύλληψη τον περασμένο Απρίλιο, δύο ειδικών φρουρών στο νησί με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και τη διακίνηση όπλων.

Η επιχείρηση είναι ακόμα σε εξέλιξη, ενώ ανακοινώσεις επίσημες αναμένεται να γίνουν από την Αθήνα.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ