17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

“Επιχειρήσεις σε μαρασμό, εργαζόμενοι σε απελπισία”: Συνάντηση Χάρη Μαμουλάκη – Μιχάλη Ριζικιανάκη στο κέντρο του Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Μια διαφορετική συνάντηση με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στον Επισιτισμό και τον Τουρισμό Μιχάλη Ριζικιανάκη, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης 30/3 ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Περπατώντας στους δρόμους με τα κλειστά καταστήματα εστίασης στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων περιέγραψε για μια ακόμα φορά με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την κατάσταση την οποία βιώνουν χιλιάδες εργαζόμενοι του κλάδου του επισιτισμού και του τουρισμού.

Ο Χάρης Μαμουλάκης από την πλευρά του, αφού ενημέρωσε τον Μιχάλη Ριζικιανάκη για τις προτάσεις που εδώ και καιρό έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για τις πρωτοβουλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, σε δήλωσή του τόνισε: «Οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό και τον τουρισμό έχουν ξεπεράσει τα όριά τους προ πολλού. Βρίσκονται χωρίς δουλειά επί μήνες, χωρίς καμία ουσιαστική στήριξη, με επιδόματα φτώχειας, αλλά και με ένα τεράστιο ερωτηματικό να πλανάται σχετικά με το τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Γι’ αυτό και έχουμε καταθέσει μια συγκεκριμένη δέσμη μέτρων προς την κυβέρνηση, ζητώντας – μεταξύ άλλων – και την επιδότηση της εργασίας έτσι ώστε το άνοιγμα της οικονομίας, να βρει τις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις ανοικτές και όλους τους εργαζόμενους στις θέσεις τους. Παραμένουμε σταθερά στο πλευρό τους και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να πιέζουμε την κυβέρνηση, έτσι ώστε να καταλάβει ότι όσο επιλέγει να αγνοεί την πραγματικότητα, τόσο αυτή και θα επιδεινώνεται.».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ